fbpx

Velkommen til meg

smil-1.-innlegg Velkommen Viktoria

Hei og velkommen til mitt første innlegg

Først vil jeg gjerne gratulerer alle oss flotte & fine damer med første uttak mot Miss Norway 2020. Utrolig morsomt og spennende og bli trukket ut.

Dette er mitt første blogginnlegg (noensinne)! Men da kan det jo bare gå oppover. Dette er også mitt første år i Miss Norway så er veldig spent på tiden fremover.

Mine innlegg vil følge meg min vei mot Miss Norway 2020 og vil garantert innenholde mye interressant og kanskje noe mindre interressant. 

Pr. dags dato er jeg i slutten av min traume, tilknytning og psykopatologi eksamen som skal inn til Onsdag 11. Desember hvor jeg har en belønning liggende på lur hos postkontoret til meg selv. Det kan få meg til å jobbe litt ekstra hardt når jeg vet det ligger noe godt å venter i den andre enden på meg. Så for nå blir dette bare ett kort innlegg for når belønningen min kommer vil det bli mye nye fine bilder og bedre tekster skrevet av en mer uthvilt psykologi student. 

Ha en god uke til alle der ute og nok en gang gratulerer til alle deltakerne til Miss Norway 2020, vi har en spennende tid forran oss!  

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

De tre kuleste triksene fra psykologi for å forbed...
Følg drømmene dine!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på