fbpx

Vi reiser i morgen

Hei dere!

 

Nå er det ikke lenge igjen til finalen og tiden må brukes godt. Det har jo gått i hundre de siste ukene med mye resing, presse, møter og mer, så i dag ble dagen brukt til å fikse litt på vipper og hår til finalen. Vi reiser nedover i morgen tidlig, så alt må være klart i kveld. Planen er å pakke det siste som skal med på tur, i natt.

 

Var innom flinkeste Hanne fra Vippefin og beauty hvor hun fikset vippene mine. Vi la en helt ny look denne gangen, så det ble egentlig veldig uvant. Vi begge var enige om å ha litt kortere og mindre vipper til finalen, sammenlignet med hvordan man har de til vanlig.  

 

Også fikk vi ordnet håret til finalen. Jeg har bestandig hatt ombre eller mye spill i håret. Så og si så lenge jeg kan huske har det vært sånn. Så i dag ble det å stripe etterveksten og heller ha én farge på hele håret. Eller, det er fremdeles mye spill i det, men ikke på samme måte som før. Uvant, men liker det godt slik også!

 

 

Så, i morgen tidlig reiser vi til Oslo. Hele familien blir med, pluss kjoledesigneren min og ei venninne av henne. Blir supert å ha med alle på finalen!! De har jo vært med på hele reisen, så elsker tanken på at de skal være med dit!

 

 

I dag fikk jeg også en veldig morsom telefon fra ei venninne som er på Røros. Hun ringte meg og fortalte at ukas bilde i rørosavisen der oppe er et bilde av meg, og en tekst som beskriver hva vi gjorde da vi var på Røros. Herlighet så moro! Vi tok masse fine bilder da vi var der, og hadde hele 6 intervjuer med pressen. Men kjente jeg ble litt sånn «wow» av at de valgte å dele vårt bilde som ukens bilde. 

 

 

Håper dere vil være med på reisen de siste dagene! Klem!

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Radio intervju på spansk!
TV Haugaland!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på