Du vokser av å utfordre deg selv

Du vokser av å utfordre deg selv

Torsdag forrige uke fikk jeg virkelig testet meg selv. Jeg fikk den ære av å representere sponsoren min, AromaSol Nittedal, på moteshow i Nittedal. Nittedal er hjembygda mi, og det å gå i undertøy foran masse mennesker jeg har vokst opp rundt er virkelig en test for komfortsonen. Jeg øver ofte på gangen min hjemme, men det er noe helt annet foran en folkemengde. Personlig er jeg fornøyd meg egen innsats, og vet nå enda bedre hva jeg må jobbe med mot finalen. Heldigvis gjør øvelse mester, og dette var virkelig den beste øvelsen jeg kunne fått.

Personlig føler jeg at jeg vokser av å teste mine egne grenser. For et år siden hadde jeg aldri i livet kunne forestille meg å gå på en catwalk i undertøy. Selvfølgelig var jeg nervøs før jeg gikk på, men det var helt klart verdt det. Det var både lærerikt og gøy. Hadde jeg ikke turt, hadde jeg heller ikke opplevd hvor mye glede jeg fikk ut av det.

-Stine

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Vinn Roo’bar og mye mer =)
Hvorfor gjør du det ?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på