fbpx

Vinner er Martine Rødseth

b2ap3_thumbnail_P1440611_v1.JPG

Martine Rødseth Hjørungdal i finalen i Miss Universe Norway. Foto: Knut Yrvin (oppdatering: det er lenke til bilder lengre ned i artikkelen. Bilder som kan brukes uten vederlag til aviser og andre medier som skriver om konkurransen. Husk å kreditere fotograf). 

Martine Rødseth ble kronet med seier i Miss Universe Norway på Åpen Scene i Oslo søndag 30. august. Martine ble ropt opp som vinner etter knallhardt konkurranse i åtte måneder, siden januar i år.

Det er ikke første gang Martine konkurrerer. Hun leverte en solid fjerdeplass i 2014 etter solid innsats. I år konkurrerte Martine ut over 150 håpefulle kvinner var påmeldt den ledende skjønnhetskonkurransen Miss Universe. Hun brukte erfaringene fra 2014, og var raskt i gang med aktiviteter som presse, veldige arbeide, sponsorer og representasjon. 

Hoveddommer og øyenbrynspesialist Fred Hamelten forteller at Norge har en sterk kandidat til å konkurrere i Miss Universe. Hun har vunnet erfaring fra å konkurrere nasjonalt i to år, noe dommerne la merke til. 

Det er ikke bestemt akkurat når den internasjonale konkurransen går av stabelen. Det blir konkurrenter fra nærmere 100 forskjellige land. Finalen sendes til 1,2 milliarder TV-seere. 

Topp 5

Vinner Martine Rødseth
1st runner up Cecilie Andrea Røising
2nd runner up Sonia Singh
3rd runner up Christine berge
4th runner up Dina Lillian Nielsen

Reglene i Miss Universe krever at det blir kåret 4 såkalte runner ups. Disse vil være klare til å representere Norge i finalen dersom hendelser skulle føre til at årets vinner ikke har anledning til å stille. 

Øvrige finalister

Finalist Alina Lapteva
Finalist Fatimah Ghadan
Finalist Ida Carina Mikalsen
Finalist Julia Flak
Finalist Kine Rumi Grødal Kvarme
Finalist Kristine Buxrud
Finalist Tine Marie Melgaard

Oversikt over finalistene

b2ap3_thumbnail_P1440689.JPG

Fra venstre: Tina Marie Melgaard, Sonia Singh, Martine Rødseth, Kristine Buxrud, Kine Rumi Grødal Kvarme, Julia Flak, Ida Charina Mikalsen, Fatimah Ghadan, Dina Lillian Nielsen, Christine Berger, Cecilie Andrea Røsing, Alina Lepteva. Foto: Knut Yrvin

Lang vei fram

Veien til den norske finalen har vært lang for de 12 finalistene. De har blitt plukket ut blant ca 150 påmeldte kvinner, og vært gjennom utallige timer med forberedelser siden februar i år. 

Konkurransen har ikke bare gått ut på å se fin ut på bilder eller på scenen, men det har blitt utdelt poeng for en rekke utførte aktiviteter. Dette er presseoppslag, oppdrag i reklame og markedsføring, sponsorjobbing og veldedighetsarbeid.

Finalistene har også vært med på mediatrening og beauty-camp på Åpen Scene med kursing i show-walk. Poengene gir juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. 

Juryens oppgave var å velge en representant for Norge, med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, som kan føre seg på en scene. Juryen ble ledet av øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten, som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume.  

Om Miss Universe 

Miss Universe er verdens mest prestisjefylte missekonkurranse. Finalen avholdes i desember. Sted er foreløpig ikke publisert. Vinneren fra Norge vil representere sitt land og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av NBC og Donald Trump, og konkurransen følges av medier, varemerker  og internasjonalt næringsliv. 

Om Motivaction AS

Motivaction Aorganiserer motivasjonsprogrammer som øker salget eller bidrar til bedre gjennomføring av bedriftskritiske aktiviteter. Ledende norske og internasjonale bedrifter kan vise til salg, bedre holdninger og økt sikkerhet ved bruk av vårt motivasjonsprogram. I tillegg ser man at det skaper fornøyde medarbeidere som er mer engasjert for å gjøre en skikkelig innsats.

Mer om konkurransen kan du lese her:

http://www.missuniversenorway.no/ 

Flere bilder fra konkurransen (trykk på denne lenken)

Pressekontakt: 

Knut Yrvin (presse- og operasjonsleder)  
mob: 93479561
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Se video fra finalen!
Siste innspurt før morgendagen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på