fbpx

Hvem er jeg og hvorfor har jeg meldt meg på Miss Norway 2017?

Hei, velkommen og god kveld!

Hvem er jeg?

Jeg er en atten år gammel jente som bor i Fredrikstad, byen jeg er født i. Jeg går på videregående-skole i retning studiespesialisering, noe jeg stortrives med! Jeg er kjempe glad i både realfagene og samfunnsfagene og trives generelt godt på skolen min! På fritiden går mye tid til å være med kjæresten min ved siden av andre interesser.  Andre interesser som hekling, være med dyrene mine, følge med på mote og skjønnhets vloggere. Om jeg skal se tilbake på livet mitt er det to interesser som alltid har fulgt med meg; dyr og skjønnhet. Jeg er veldig glad i dyr, og deres velferd. -Og har en katt som heter Lilly og en hund som heter Ally, de er mine små gullklumper jeg gjerne skjemmer bort! (Til andres fortvilelse, hehe). Jeg har vært medlem i Dyredetektivene, altså Dyrebeskyttelsens barneorganisasjon, i mange år! 

Hvorfor har jeg meldt meg på Miss Norway 2017?

Jeg har meldt meg på Miss Norway på grunn av mange årsaker. -Jeg er opptatt av skjønnhet, foto, sminke og hår. En skikkelig ''jente-jente'', og da er jo Misse-tittelen en stor drøm. Men den hovedsaklige grunnen til at jeg har valgt å melde meg på er at jeg ønsker å utfordre meg selv. Utfordre meg selv til å bryte ut av komfort-sonen og teste min egen styrke. Utfordre meg selv til å vise hvem jeg er og til å tørre å skille meg ut i mengden. Dette er noe jeg ønsker å oppleve gjennom Miss Norway konkurransen 2017.

Klem Frida <3

Ps følg meg gjerne på Instagram: @fridanesbye

  671 Hits
Emneord:
671 Hits

Første uttaket, lykke!

Første uttaket, lykke!

Hei og velkommen til mitt første blogginnlegg!

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul og et godt nyttår! Det har i alle fall jeg hatt, og det nye året kunne ikke ha startet på en bedre måte! Jeg startet nyåret med mine venner, min kjæreste og mammaen min, med andre ord: de beste menneskene jeg kjenner.  Og som om ikke det var nok startet jeg nyåret med å få være med som deltaker i Miss Norway 2017! Jeg kan vel egentlig ikke sette ord på hvor glad jeg er akkurat nå, det første uttaket er gjort og jeg er fortsatt med! Jeg er ett skritt nærmere drømmen, og selv om veien videre er lang og konkurransen er tøff så gleder jeg meg til alt dette eventyret har å by på!

Vinterklem Frida!

  1425 Hits
1425 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på