fbpx

Hei! Mitt navn er Lilly Sødal, jeg er 18 år og kommer fra Kristiansand. Jeg går foreløpig i siste året på videregående hvor jeg går musikk, og fokuserer på sang. På fritiden er jeg mye med venner og prøver å finne nye ting jeg kan hive meg ut på. 

Vil du eller noen du kjenner samarbeide med meg? gjerne ta kontakt på mailen min:...

Hei! Mitt navn er Lilly Sødal, jeg er 18 år og kommer fra Kristiansand. Jeg går foreløpig i siste året på videregående hvor jeg går musikk, og fokuserer på sang. På fritiden er jeg mye med venner og prøver å finne nye ting jeg kan hive meg ut på. 

Vil du eller noen du kjenner samarbeide med meg? gjerne ta kontakt på mailen min: soedallilly@gmail.com

More

Ute i kulden!

Jeg har veldig lite erfaring når det kommer til Photoshops, men allikevel gikk jeg ut igår kveld og fikk prøvd meg på stå litt foran kameraet! Jeg har tatt en god del bilder selv med mobilen satt opp på både trær og bord, men det å ha en annen person ta bilde av deg er noe helt annet. Jeg gleder meg til å utforske dette mere og lære meg mer om det å bli tatt bilde av! 

Vi gikk ut til havet her i Kristiansand og tok noen bilder på brygga. Solen gikk utrolig fort ned, så solnedgang bildene ble fort bilder tatt i kveldsskumringen. 

Foto: Mads Åsmundsen

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier: 

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

Om du eller noen du kjenner har lyst til å samarbeide med meg, ta gjærne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  48 Hits
48 Hits

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Det hele begynte sommeren 2020. Korona gjorde at mye av sommerens aktiviteter ble avlyst. Jeg skulle til Romania med skolen og til Slovakia med familien, men istedenfor ble jeg sittende hjemme i Norge. Ikke kunne jeg møte alle av vennene mine heller til tider, og tiden gikk fort forbi uten at jeg følte meg nyttig. Så en dag kom jeg over Malin Svimbil, deltager i miss Norway 2017 og Brun og blid modell vinner og frontfigur i 2019. Det fanget oppmerksomheten min. Jeg hadde hørt om Miss Norway året før og hadde veldig lyst til å melde meg på, men ettersom jeg kun var 17 år var jeg for ung, men bestemte meg for at dette skulle jeg melde meg på så fort jeg lovlig kunne.

Jeg meldte meg på brun og blid modell konkurransen, og jobbet nærmest dag og natt for å få flest mulige stemmer, og endte opp med å vinne i måneden juli, og kom videre til semi finalen. Dette inspirerte meg masse, og jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville gjøre mere av. Så jeg begynte å lese om Miss Norway. Jo mer jeg leste om konkurrasnen, jo mer interessert ble jeg. Dette var en konkurranse som paset meg perfekt, og satte ting jeg bryr meg om og liker i fokus. Med en kombinasjon av hardt arbeid og hjertesaker var jeg ikke i tvil, og jeg meldte meg på i august 2020. 

Så, hva vekket interessen min for miss Norway? Jeg interesserer meg for å jobbe hardt med ting jeg brenner for. Jeg har alltid ønsket å ha en stemme og å ha en positiv påvirkning på andre, noe jeg håper å få gjennom denne konkurransen. Samtidig ønsker jeg å bruke denne muligheten for å utvikle meg selv og komme utenfor komfortsonen. Jeg gleder meg til å lære masse nye ting, som ikke bare hjelper meg i konkurransen men også videre i livet. Dette blir nok en helt unik opplevelse, som jeg ikke kan vente med å få oppleve!

To dager siden hadde jeg og 10 andre deltagere vårt første kurs! Hvor vi lærte en hel masse om hvordan det er å være med i konkurransen. Kurset var kjempe lærerikt, og det var skikkelig koselig å få sett litt mer av de andre deltagerne! Jeg ser allerede nå at dette kommer til å bli en vanskelig konkurranse, og jeg tviler ikke på at de andre jentene kommer til å få gjort mye bra!

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

 

  166 Hits
166 Hits

Miss Norway 2021!

Igår fikk jeg mail om at jeg har gått videre i første uttak av Miss Norway 2021! Jeg ble så overrasket og glad! Dette blir en spennende opplevelse jeg ikke kan vente med å få delt med dere.

Mitt navn er Lilly, jeg er 18 år og kommer fra Kristiansand. Foreløpig går jeg 3 året på videregående, hvor jeg går musikk og spesifiserer meg i vokal. Musikk er noe jeg har drevet på med hele livet mitt, men hovedsakelig kun som en hobby. Fritiden min bruker jeg mye på venner. Dette har selvfølgelig ikke vært lett nå under pandemien, derimot har jeg funnet nye interesser og ting å bruke tiden min på gjennom denne tiden. En av disse er interessen og motivasjonen for å melde meg på Miss Norway.

Hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway kommer jeg til å snakke litt dypere om i ett senere innlegg, men jeg har alltid vært interessert i det meste av det Miss Norway står for. Jeg har alltid funnet glede i å hjelpe andre og ønsker å kunne hjelpe til med å gjøre en forskjell innenfor de tingene jeg brenne for. Jeg er så takknemlig for å nå ha fått denne plattformen til å kunne starte med å gjøre nettopp dette. Samtidig gleder jeg meg til å presse megselv til å gjøre nye ting og gå utenfor min egen komfortsone, og jeg gleder meg til å følge med på og bli kjent med de andre deltagerene.

Jeg håper dere vil følge med på reisen min som deltager i Miss Norway 2021, hvor jeg skal gjøre mitt absolutt beste, ta dere med på reisen min og gi dere innsikt inn i mitt liv!

Følg meg gjerne også på InstagramTRYKK HER

  516 Hits
Emneord:
516 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på