fbpx

Jeg har flyttet!

Heisann!

I hele sommer har jeg jobbet og jobbet for å kunne gjøre dt jeg nettopp gjorde, temmelig å flytte til Oslo! Jeg har nå bodd her i ett døgn, og det føles helt sykt ut at jeg faktisk nå bor her. Det har vært en drøm siden jeg var liten å kunne flytte tilbake til Oslo, ettersom det var her jeg ble født, og nå har det skjedd. Jeg flyttet inn med kjæresten min som jeg nå har vært sammen med i 2,5 år, noe jeg synes er utrolig koselig.

planene nå for dagen er å prøve å skaffe meg jobb og øve til Miss Norway. Nå er finalen kun ett par dager unna, og jeg er utrolig spent! Jeg har fikset alle klærne, og prøver å få øvd med å gå på heler og øve inn annet jeg trenger til finalen. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Støtt Hvaler IL med pantelappen
Siste finish
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på