fbpx

Hei og velkommen til min Miss Norway blogg beste dere! ♥

Jeg heter Natalie og er en 18 år gammel jente fra Sarpsborg. Jeg går siste året på Helse- TEK linjen på Videregående skole, og har fått erfart og lært mye på blant annet sykehjem, barnehage og ambulansen. Jeg er en positiv og glad jente, som elsker å utforske nye ting utenfor min komfortsone. Jeg er med i Miss Norway 2024, og jeg gleder meg til å dele denne reisen med dere!

Min hjertesak er Psykisk helse, og igjennom min deltagelse ønsker jeg å spre kunnskap og øke bevisstheten rundt våres psykiske helse, og hvordan vi kan fremme den. Dessverre opplever mange mennesker utfordringer uten å føle seg "viktig nok" til å være åpen om det med andre. Dette kan føre til at man bærer på sine indre utfordringer og bekymringer helt alene. Ved å være opplyste og empatisk innstilte, kan vi alle bidra til å skape et mer støttende og inkluderende samfunn for alle ♥

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til natte2005@icloud.com 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram og Facebook: @Nataliesamuelsen 

Jeg reiste til...

Hei beste dere ♥

Den siste uken tok jeg turen utenlands med mamma og lillebroren min. Utrolig fint å kunne koble av litt i varmen. Nå har det vært en stund siden sist jeg var på ferie, sist gang var jeg i Bulgaria. Denne gangen reiste jeg til Hellas, Rhodos. Det var heldigvis fint vær alle dagene, men ganske varmt! Det var 40 grader i skyggen, noe som er ganske mye. En ting jeg har lært under denne turen er viktigheten av å drikke vann i varmen. Det skulle ikke mye til før man ble svimmel og uvell av varmen, og jeg oppfordrer derfor alle til å drikke masse vann i sommer. Det er nok en ting mange glemmer, men i varmen er det super viktig, selvom det ikke er like varmt i Norge heldigvis! 

I Hellas besøkte jeg Old Town of Rhodos. Så flott sted, med mye historie bak! Visste du at gamlebyen i Rhodos er en av de mest ekstraordinære middelalderbyene i verden og UNESCO verdensarv, det er ganske spesielt og kult. Byen har en unik blanding av stiler fra historie helt tilbake til den osmanske tiden. Den har med andre ord stått sterkt i århundrer. Jeg benyttet muligheten til å ta med sashen min og ta noen bilder på det fine stedet♥ 

 

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

Emneord:
32 Hits

Beauty Camp 2024!

Hei beste dere♥

Da var beauty campen over, og som jeg koste meg! Det var super stas å endelig få deltager sashen vår, og gå igjennom alle koreografiene. Nå føler jeg konkurransen virkelig begynner å bli ekte. Det er en spennende måned i vente med mye trening og øving til finalen. Det er så mye som skal på plass før finalen 9. august. Både kjoler, sko, ansiktsuttrykk, holdning og ikke minst å øve på 12 (!) cm høye hæler. Jeg må innrømme at jeg ikke har gått så mye på hæler før denne konkurransen, og iallfall ikke så høye. Så det er kanskje min største utfordring, men jeg tar utfordringen og er innstilt på å øve hver dag fremover. Jeg har allerede en plan om kjoler og bikini. Det blir så gøy!

Jeg legger ved noen bilder fra Beauty Campen under her:

I dag kom jeg opp i historie muntlig eksamen - ikke akkurat det jeg håpet på, men det skal nok gå fint. I morgen får vi vite hvilke tema vi skal ha om, så dagen i dag går til å se over alle kapitlene i boka. Så de neste dagene går til mye øving, hehe.

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

Emneord:
338 Hits

Eksamenstider og Beauty Camp!

Hei beste dere♥

Nå er eksamenstiden godt i gang, og det er nok en spennende uke i vente. Jeg har allerede hatt skriftlig eksamen i både norsk bokmål og sidemål. Nå mangler jeg bare muntlig eksamen igjen. Det blir godt å være ferdig med videregående, og se hva tiden fremover bringer! Til alle dere andre som også skal ha eksamen, ønsker jeg dere masse lykke til. Det er viktig å huske på at så lenge man gjør sitt beste, så er det alltids bra nok. 

Allerede i morgen (lørdag 8. juni) er det Beauty Camp!♥ Der skal vi forberede oss til finalen i august og gå igjennom koreografi. Vi får også den første deltager sashen vår, så gøy! Det blir en spennende og lærerik dag som jeg har gledet meg så mye til. Jeg er spent på å se hva morgendagen bringer, og å treffe de andre deltagerne igjen. Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en super dag!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

 

Emneord:
217 Hits

Finaleuttak!

 

Hei beste dere♥

Nå er det endelig tid for finaleuttaket. Så utrolig spennende og gøy. Syntes tiden har gått så fort siden semifinaleuttaket. Jeg gleder meg til tiden fremover!

Bikinibilder

Videopresentasjon 

Link: https://youtu.be/Y7YBMFJdCkc

 

Cocktail kjole 

Emneord:
444 Hits

Å miste noen som står deg nær

Hei beste dere! ♥

I dag tenkte jeg å snakke om et viktig tema som jeg ikke føler blir snakket så mye om eller får nok oppmerksomhet. Å miste noen som står deg nær. Jeg har selv opplevd det, og det er en av de mest smertefulle opplevelsene livet kan by på. Det er en del av deg som forsvinner sammen med dem, og etterlater et dypt sår som kan være vanskelig å leges. Det er helt normalt å oppleve en rekke følelser, inkludert sorg, sinne og forvirring. Tapet kan føles overveldende. Jeg har derfor lyst til å gi noen tips, som iallfall har hjulpet meg gjennom litt av sorgen♥

 - Tillat deg selv å sørge. Det er viktig å tillate seg selv å føle alle de følelsene som kommer med ved et tap. Det er lett å ønske å ignorere eller undertrykke smerten, men det vil bare forlenge helingsprosessen. Tillat deg selv å gråte, være sint, eller bare være stille og reflekterende. Når man aksepterer følelsene sine og gir seg selv lov til å sørge, så er det første skrittet mot helbredelse. 

 - Ta vare på deg selv. Det er lett å glemme sin egen velvære når man sørger over et tap. Men det er viktig å huske på å ta vare på seg selv i denne tiden. Prøv å opprettholde ditt vanlige spise- og søvnmønster. Vær aktiv selv om det bare betyr å ta en liten tur utendørs. Finn også måter å berolige og trøste deg selv på, enten om det er skriving, ansiktsmaske, meditasjon eller andre former for selvpleie. Gjør noe som gjør deg glad!

- Søk støtte fra andre. Du trenger ikke gå gjennom sorgen alene. Søk støtte fra familie, venner eller en terapeut som kan hjelpe deg igjennom den vanskelige tiden. Å dele følelsene sine og snakke om det vanskelige til noen som forstår kan hjelpe utrolig mye. Ikke nøl med å be om hjelp når du trenger det, og husk at det å nå ut etter støtte er tegn på styrke, ikke svakhet!

Jeg vet selv hvor vanskelig disse tingene kan være. Et tap er mer enn ord kan beskrive. Det er iallfall viktig at du vet at ting blir bedre med tiden, og at man husker å passe litt ekstra godt på seg selv. Nå er det nettopp vært påske også! Jeg håper alle har hatt en fin påske, enten om man har vært bortreist eller hjemme å koset seg. Tiden flyr, og det var ikke lenge siden juleaften føler jeg hehe. Jeg gleder meg til sommer og lysere dager. Føler været har så mye å si på humøret og motivasjonen. Jeg skal bli flinkere til å poste oftere fremover ♥

Jeg håper dere alle får en super dag videre og nyter det fine været ute!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram og Facebook: @nataliesamuelsen 

 

Emneord:
262 Hits

Semifinale!

Hei beste dere!♥ 

Tenk at det allerede er semifinale, så utrolig gøy og spennende! I dette blogginnlegget skal jeg svare på spørsmål og bilder til semifinaleuttaket. Håper det faller i smak ♥ 

Spørsmål

Hvor er du fra og hvor gammel er du? Jeg heter Natalie og er en 18 år gammel jente. Jeg kommer fra Fredrikstad, men akkurat nå så bor jeg i Sarpsborg. Jeg har flyttet et par ganger i løpet av livet mitt, så ville nok sagt at jeg føler både Sarpsborg og Fredrikstad er hjemme for meg ♥

Hvor har du gått på skole og hva studerer du eller jobber med? Jeg går på Glemmen Videregående skole, der jeg går siste året på Helse- TEK løpet. Det er en relativt ny linje som kanskje ikke så mange har hørt om, men den består av helse og oppvekst med realfagene; fysikk, matte og kjemi. Drømmen min er å gå paramedisinstudie etter å ha fullført videregående. Jeg har alltid hatt en stor interesse i å kunne hjelpe folk som trenger det, og passe på at andre har det bra, samtidig som at jeg liker en spennende og variert arbeidsdag. Har vært i praksis i ambulansen en periode, det var super gøy! Jeg lærte masse nytt!

Hva vil du fortelle er ekstra fint der de kommer fra? Jeg kan ta utgangspunkt i Fredrikstad, ettersom at det er der jeg har bodd mest♥ Fredrikstad har en utrolig fin skjærgård som består av mange skjær, holmer og øyer. Den mest kjente øyen er Hankø, som byr på turister, natur og en flott skjærgård.Mange jeg kjenner drar hit, særlig på sommeren når det er sol og fint vær! Hankø er også et fint sted for å slappe av langs vannet eller gå turer ved sjøen. Man kan også besøke historiske steder og lære mer om øyas fortid. 

Hva er hjemstedet ditt kjent for av flotte eller kjente ting? Fredrikstad er kjent for blant annet gamlebyen, som faktisk er en av den best bevarte festningsbyen i Nord-Europa. Gamlebyen ble grunnlagt på 1600- tallet av kong Fredrik II og var en viktig del av forsvaret mot svenske invasjoner. Byen bærer preg av sin rike historie, og man kan fortsatt se de gamle vollene og gatestrukturen som stammer fra den tiden. Jeg har vært der mye i barndommen og på klasseturer opp gjennom årene. Det er utrolig fint og koselig der! Gamlebyen tilbyr også resturanter, kafeer og konserter, og det arrangeres jevnlige kulturelle arrangementer. Anbefales å sjekke ut om du ikke har vært der før. 

Hva brenner jeg for? Jeg brenner for å fremme den psykisk helsen våres. Det er et utrolig viktig tema som ikke blir snakket så mye om i dagens samfunn. Det kan skyldes mangel på kunnskap, og at vi ikke tørr å være åpne om det. Det er nettopp derfor psykisk helse er min hjertesak! Med min plattform her på Miss Norway så ønsker jeg å få frem viktigheten av å se andre, og at det ikke er noen skam å spørre om hjelp dersom man trenger det. Det er så viktig å snakke med noen om ting som man føler er vanskelig. Den psykiske helsen våres er langt ifra like synlig som den fysiske, noe som gjør det mye mer krevende å forstå seg på. Det skal ikke mer til enn et lite "Hvordan går det" eller "Jeg er her for deg" for å gjøre noen andre sin dag bra. Det er en viktig ting å merke seg ♥ Dette tema er noe jeg har brent for så lenge jeg kan huske. Det å inkludere andre og ha det bra inni seg er så mye viktigere enn man skulle tro. Jeg håper min blogg kan gi en liten påminnelse av hvor viktig det er å ta vare på den psykiske helsen sin!

Mitt fokus frem til finalen: Mitt fokus frem til finalen er å legge ut flere blogginnlegg som tar opp min hjertesak som jeg brenner for. Jeg vil fokusere masse på å ta flere bilder, få sponsorer, drive med veldedighetsarbeid og presseoppslag. Jeg lærer noe nytt hele tiden, noe som er super spennende. Ikke minst så har jeg blitt kjent med mange nye, utrolig koselig. Det blir også mye arbeid frem mot finaleuken med blant annet forberedelser til catwalkkurs. Det er så gøy å være med, og jeg gleder meg masse til tiden fremover ♥

 

Bilder

Krav: Foto i portrett og side-portrett, cocktailkjole med +12cm høye hæler, fritidsantrekk og idrettsantrekk

Portrett og side-portrett

Cocktailkjole 

Idrettsantrekk

Fritidsantrekk

 

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag videre!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Send meg gjerne en melding på sosiale medier, eller e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook og Instagram: @nataliesamuelsen 

 

Emneord:
630 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på