fbpx

Last weekend

BB70E2CE-B132-4D02-8359-4B968E158ECC

Hei igjen, 
Håper dere har hatt en super bra helg. Jeg skal iallfall dele hvor bra helgen min har vært. Fredag kveld fikk jeg besøk av venninna mi som er helt lik meg, hahahah. Jeg lagde middag rett før jeg skulle dra til skolen. Jeg er ikke den flinkeste til å lage mat, men jeg liker at folk liker det jeg lager, hahahah. Som oftes vet jeg virkelig ikke hva jeg lager fordi jeg bare putter inn alt av krydder jeg ser, men slutt resultatet skuffer meg aldri :D. Med engang jeg kom tilbake fra timen min koste vi oss hjemme med god middag. Vi hadde det skikkelig hyggelig sammen, og det har vi hver gang vi er med hverandre. Vi avsluttet fredag kveld med snacks, musikk og ikke minst SHISHA! Fyf, dere aner ikke hvor mye jeg døde for s
Mmm lørdag våkent jeg til deilig frokost! Lapper med nutella og bær!

Lørdag dro vi ut til Old Town for å shoppe litt på Zara, man må aldri gå glipp av januarsalg der, hehe. Vi prøvde først å snike oss inn via bakdøren, fordi det var så lang kø for å komme seg inn. haha, men vakten så oss så vi måtte få oss inn gjennom hovedinngangen. Sjokkerende nok så bevegde køen på seg raskere enn det vi trodde. Vi venta i ca 5min så var vi inne. Alt jeg så var SALG SALG og SALG! Både jeg og venninna mi tok alt vi så, det var nesten umulig å velge hva man vil ha, liksom det var jo kun fine klær der. Vi gikk gjennom alle 3 etasjene sånn ca 3/4 ganger. Det ble plutselig VELDIG varmt med maske, vinterjakke og en full butikk av mennesker. Kun køen inn til prøverommet tok oss 10-15min. Vi begge gikk inn i samme prøverom for å hjelpe hverandre, og vi begge endte opp med å kjøpe helt like plagg, hahahaha. Vi liker å matche hverandre. Jeg tror vi brukte 3 timer inne på Zara. Vi kjøpte halve Zara iallfall. Jeg var iallfall helt DØ tilbake veien hjem. Vi kom oss hjem, la fra oss alle tingene og sminket oss veldig fort fordi vi skulle på bowling. Seff ville vi matche hverandre så vi tok på toppen vi begge kjøpte fra Zara. Vi tok uber til bowling stedet og der sto vennene våres og ventet på oss som vanlig, hahaah. Dessverre så var bowling banene full så det ble ikke bowling på oss. Jeg var drit glad for at bowling banene var full fordi jeg suger i bowling. Så vi dro hjem til en kompis og spilte mafia i flere timer herregud, and Ofc shisha. Rundt kl 01.30 ringte en annen venninne og ba oss komme bort til henne fordi hu ville hilse på venninna mi som er på besøk. Alle vi dro hjem til en venninne av meg og satt der til kl 05.30. Hjernen min begynte å tørke av trøtthet. Vi bestilte uber hjemover og var hjemme kl06. Jeg og venninna mi var så overtrøtte at vi satt og snakket til kl 09 -.- Gud vet hva vi snakket om.

Det var en deilig følelse å våkne opp til en rolig søndag. Digg frokost & eksamensstress hahaha. Venninna mi dro tilbake til studiestedet sitt rundt kl20. Det var så koselig å ha henne på besøk. Vi skulle på spa sammen også, men vi kaster alltid bort halve dagen på å sove hahaah. Savner henne allerede.

Beste helgen jeg har hatt under lockdown <3

Love u <3 

Følg meg gjerne på instagram Sharu98._ eller kontakt meg på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  1967 Hits
1967 Hits

Desi princess

Skjermbilde-2021-01-22-kl.-14.49.05

Heey, håper alle har det bra <3 

Tenkte å fortelle litt om shootene jeg har hatt under lockdown perioden. For å være helt ærlig så kan hvem som helst være/bli modell. Man må ikke ha den perfekte kroppen eller hudfargen. Jeg er ikke noe lys i huden selv. Det er mange som har noe imot hudfargen min, jeg har selv hørt mine "venner" slenger ord om hudfargen min til og med. Det var en periode jeg tok alt nært, alt der folk sa. Hudfarge har ikke en dritt å gjøre med personlighet eller for den man er. De som kommenterer på andre er ikke noe bedre selv. Jeg har hørt mye gjennom livet mitt, og det er mye jeg fortsatt hører. Det er ikke alltid ting blir slikt, verden snur om 1 dag. Det skjedde i livet mitt. 

Så alt dette startet jo i slutten av februar 2020. Jeg ble kontakten av en fotograf som lurte på om jeg kunne være modell for tradisjonelle klær. Jeg sa ja med engang. I og med at jeg flyr frem og tilbake fra Polen så ble shooten utsatt til mars. Endelig kom dagen, jeg husker at jeg ble hentet kl 9 på en lørdag og jeg var så sjenret, hahahaha. Vi ble ferdig med shooten innen par timer. Fotografen har masse erfaring og er kjempe flink! Jeg har takket ja på flere av shootene han har spurt. 

Jeg er jo tamiler og jeg elsker å bruke tradisjonelle klær. jeg syns sånn serr at man ser ut som desi prinsesse, hva sier dere? strukturen på klærne og alle de smykkene fanger blikket. Jeg har vært med på 4 forskjellige shoot, 3 av shootene var med samme person.

Siste shooten jeg hadde i 2020 så ble jeg kontakten av en talentfull MUA fra Ålesund som kom hele veien til Oslo, og den siste shooten fyf var den lengste også. Vi var 3 modeller og vi brukte 5- timer for å fikse oss, og selve shooten tok 6- timer. Jeg hadde ikke på meg sko under hele shooten, men nå husker jeg ikke hvorfor LOL! Jeg husker at jeg var drit sulten under hele shooten, trodde jeg skulle dø lixm -.- men når jeg så bildene og videoen så var det verdt å sulte og gå rundt uten sko, hahahha.  

Jeg har blitt kjent med flinke fotografer, sminke artister og modeller i 2020. Skal legge ut bildene slink at dere kan få se hvor bra alt bra, skal også legge til linkene til videoene <3

Mars 2020

Juni 2020 

Juni 2020

August 2020

September 2020, super kule og flinke modeller <3

September 2020

Show some love <3 

https://www.instagram.com/tv/CF_5pjSBp7R/?igshid=17j51xik5d9j9

https://www.instagram.com/tv/CB3RNYZBBUV/?igshid=ctxgkqufe6fq

https://www.instagram.com/p/CD9QYYvBr7_/?igshid=dwdr5w8ykw69

https://www.instagram.com/p/B9o6_ymBlMm/?igshid=uwao1hor95so

https://www.instagram.com/p/CF7CQsuBXqH/?igshid=16uginba4b4ha

Ikke glem å kontakt meg på mail ved spørsmål - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., følg meg gjerne på instagram Sharu98._

LOVE <3 

 

  2764 Hits
2764 Hits

step into my life

IMG_3502

Hola señoritas <3

Tenkte jeg kunne fortelle litt om hverdagen min og hva jeg liker å holder på med. 

Today

Idag har jeg og venninna mi vært på spa, og belønnet oss selv med det. Det er viktig med litt kvalitetstid under eksamensperioden, hahah. Etter spa timen dro jeg innom butikken og handlet litt for å bake kake til en venn. Mmm, jeg bakte gulrotkake med litt hint av melkesjokolade. Selvom jeg glemte å halvere mengden av sukker, så digget vennene mine kaken <3 Senere på kvelden koste vi oss med Netflix, ansiktsmaske og deilig kake. Før vi la oss stilte vi hverandre spørsmål om det vi hadde leste på i går. Ofc skal jeg blogge før jeg sovner.

Step into my life...

Det er ikke noe spennende som foregår i livet til en student, hahahah. Hverdagen min består av online undervisninger, studytime og litt shopping eller andre ting. Jeg er en person som klarer å lese enten tidlig på dagen eller seint på kvelden etter kl 22. Som oftes etter online undervisningen pleier jeg å enten lage meg noe middag eller bestille noe hjem. Deretter går ut for litt små shopping, hvis ikke treffer jeg vennene mine. Så drar jeg hjem og leser og før jeg skal legge meg ser jeg på serier og etter det  har jeg en viktig skincare rutine. Dette er noe jeg gjør HVER KVELD før jeg skal legge meg.

Skincare: jeg pleier å vakse ansiktet mitt med såpe, og deretter bruker jeg Kylieskin vanilla milk toner, så bruker jeg Farsali volcanic elixir olje, the next step is face cream, og jeg bruker både Wishful honey balm jelly moisturizer og Clinique moisture surge intense og til slutt Wishful get even rose oil. Disse 4 trinnene er noe jeg aldri unngår. Jeg er så fornøyd og dønn forelska i produktene. spesielt Farsali volcanic elixir oil, den har antiinflammatorisk egenskaper som hjelper til med å berolige hudsykdommer som eksem, kviser og irritasjon.  

Jeg liker faktisk å strikke imens jeg ser på serien min, hahaha. Jeg kan også finne på å male. Dessuten så er jeg sminke GAAAAAAALLLLL. Jeg elsker å sminke meg på søndager kun for å ta noen fine bilder, LOL. I tillegg Jeg elsker å danse og har gått på indisk klassisk, jeg har fullført alle trinnene innenfor indisk klassisk. jeg startet faktisk med dette da jeg var 8år gammel og fullførte dette da jeg var 16år gammel. I fritiden pleier jeg å danse også, utenom å strikke og se på matlaging eller teste ut oppskrift. Mamma er en danser selv og det var hun som inspirerte meg og motiverte meg til dette. Så ble mamma gravid med lillesøster så mamma sendte jeg til en dyktig og talentfull danselærer. Studentene hennes har til og med kommet til semifinalen i norske talenter. 

 

 

 

 

 

 

 Jeg er ikke en som planlegger dagen min. Jeg er en ganske spontan person. Jeg og venninna mi har kjørt til Berlin fra Krakow fordi vi ikke hadde noe å gjøre her. Nå er jeg glad for at dere og får være med på de spontane dagene mine. 

 

Ikke nøl med å kontakte meg, dere kan nå meg på Instagram Sharu98._ eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lots of love <3

 

  1249 Hits
1249 Hits

Back to my second home

Back to my second home

Heei babes <3 

Mandag tok jeg flyet ned til Krakow pga studiestart. Som nevnt i tidligere blogginnlegg så studerer jeg medisin i utlandet. Jeg skjønner ikke hvorfor universitetet ba oss komme tilbake når det fortsatt er lockdown her. absolutt ALT er stengt, og nå driver universitetet og kansellerer timene som vi skulle ha på universitetet. Jeg aner ikke hvor lenge jeg kommer til å være her engang.

Det er kjempe viktig å forholde seg til reglene og ha på maske hvor enn man går. Tirsdag den 12.01 ble det registrert 5394 nye smittetilfeller her i Krakow, herregud!!!

I og med at jeg måtte ta flyet ned til Krakow på mandag så måtte vi feire bursdagen til søstera mi helga før på søndag. Hun har faktisk bursdag idag. Jeg er så lei meg for at jeg ikke får vært med på den store dagen hennes. Hun fyller faktisk 18år idag, gratulerer med 18års dagen til min vakre søster! Jeg er så glad for at vi hadde en liten pre- birthday party for henne slik at jeg også får opplevd bursdagen hennes<3

Jaja, jeg har iallfall blitt kjent med alle de fantastiske og vakre deltakerne! jeg skal på kurs sammen med noen av dem den 30.01, jeg gleder meg såååå mye! 

 

Spontane bilder som ble tatt i Drøbak :D Skulle teste ut iPhone 12 pro, hahah


I wasn't ready

Bildene er fra pre- birthdayparty´n til søstera mi :)

 

Takk til min kjære lillebror for bildene <3 Han er min personlige fotograf! 

 

Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt på Instagram Sharu98._

 

Klem fra Sharu <3 

  867 Hits
867 Hits

Miss Norway 2021, Sharu

 

Hei fine dere!

Det er med stor glede jeg annonserer mitt medlemskap i tittelen om Miss Norway 2021. Mandag den 04.01.2021 fikk jeg mail om at jeg er en av deltakerne i Miss Norway 2021. Denne mandagen har alt i alt vært fullt av happiness. I og med at det er første gang jeg skriver et blogginnlegg så er det greit å bli kjent med meg. Mitt navn er Sharuni Manokaran, og jeg er 22år gammel kvinne fra Tigerstaden (Oslo). Jeg er medisinstudent i Polen og trives godt der nede! jeg har vært i Norge siden Februar 2020 på grunn av korona og har siden hatt online undervisninger. Det var da jeg fikk ideen om å meldte meg på til Miss Norway 2021.

Jeg gleder meg masse til å møte de andre fantastiske kandidatene, og skape gode minner. Sammen skal vi være med på kurs og delta på flere artige ting. Jeg er så glad for at dere skal bli med meg gjennom denne fantastiske veien! Dere skal få høre hvordan det er å være medisinstudent i utlandet samtidig være en del av Miss Norway 2021 <3 

Følg meg gjerne på Instagram: Sharu98._

 

 

 

 

  2504 Hits
Emneord:
2504 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på