fbpx

5 fordeler med Nordic Beauty Collagen Shots

//Annonse

I denne konkurransen setter vi vår beste fot frem, og det betyr at vi ikke bare ser best ut, men også føler oss best. Marine Matrix har sponset reisen min mot Miss Norway ved å gi meg deres nye Nordic Beauty Collagen Shots med hyaluronsyre og smak av peach tea. Jeg har brukt dem i over to måneder, og her er fem fordeler som har gjort at jeg føler meg fantastisk.

 

     1. Avtaler med tørrhet  (Vintertørrhet)

De harde vintermånedene er virkelig ikke hudens favorittmåneder - spesielt ikke her på vestkysten. Heldigvis bevarer Nordic Beauty Collagen Shots med hyaluronsyre huden min hydrert og gjør den mindre sliten.

     2. Sterkere negler (for fantastiske naturlige negler)

Jeg liker å få neglene mine stelt, og designet. Det er ingen overraskelse at man trenger en sunn og sterk negleseng for å tåle de mange endringene jeg gjør på negledesignene mine. Marine kollagenpeptidene i shot’ene bidrar til å gi essensielle proteinbyggesteiner for å støtte sunne og sterke negler!

     3. Kollagen på farten

Med en så travel tidsplan som min kan det være vanskelig å holde en ordentlig hudpleierutine hver dag. Med Nordic Beauty Collagen Shots kan jeg ta dem med meg på jobb og blande det i en drikk, i en yoghurt eller bare drikke dem på farten.

 

     4. Ungdommelig hud

Hyaluronsyre binder 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som sikrer en god total fuktighetsbalanse i huden.

(Jeg starter alltid daglige rutine min med Nordic Beauty Collagen Shots) 

     5. Antioksidanter

I løpet av denne konkurransen likte jeg å eksperimentere og prøve nye sminkeutseende som er morsomt, men det kan jo også hindre huden min i å få puste ordentlig. En daglig shots med Nordic Beauty inneholder essensielle vitaminer og mineraler som sink, biotin og C-vitamin hjelper med å beskytte huden mot daglige forurensninger og oksidative belastninger som kan aldre huden.

Mer om Nordic Beauty Collagen Shots finner du her: https://marinematrix.com/no/produkt/marine-matrix-nordic-beauty/  

Instagram: @marinematrix 

 
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

The Beast
Hadde jeg klart lappen om jeg hadde tatt den i dag...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på