fbpx

Hei jeg heter Atika Hegic og er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Haugesund, men foreldrene mine kommer fra Bosnia-Hercegovina. Jeg er ferdig utdannet motedesign på Sofi. Og på fritiden min liker jeg å trene og være med venner, i tillegg til å jobbe frivilligt. 

Min hjertesak er å kjempe for å få fred i verden. Jeg vil at alle mennesker...

Hei jeg heter Atika Hegic og er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Haugesund, men foreldrene mine kommer fra Bosnia-Hercegovina. Jeg er ferdig utdannet motedesign på Sofi. Og på fritiden min liker jeg å trene og være med venner, i tillegg til å jobbe frivilligt. 

Min hjertesak er å kjempe for å få fred i verden. Jeg vil at alle mennesker skal føle seg trygge i lande de bor/er i.
Jeg vil gi håp til alle disse menneskene og prøve å gjøre en forskjell i verden.

Jeg vil også være en rollemodell til alle jenter og gutter. Jeg vil vise de at drømmer kan oppfylles om man jobber hart, tror på seg selv og aldri gi opp. Kan man oppnå alt man vil i livet.

More

Full gang med pakking

2

Nå har jeg begynt å pakke til England. Jeg reiser på mandag.

Jeg må dessverre være i karantene når jeg kommer der, fordi jeg mellomlander i et land og ikke flyr direkte til England.

Jeg er veldig spent og gleder meg utrolig mye til mitt nye eventyr starter i England!

Jeg har allerede snakket med den ene læreren min. (Som er utrolig hyggelig dame.) Og jeg syns utifra det jeg har hørt kommer det til å bli veldig annerledes for meg å lage min egen kolleksjon igjen. Siden de jobber veldig ulikt enn det jeg lærte her i Norge. Men jeg er klar for en «ny utfordring» og jeg gleder meg utrolig mye til skolen starter.

Jeg skal bo på campus, med andre studenter. Som også komme til å bli veldig ulikt for meg og nytt, siden i Oslo bodde jeg alene i leilighet. Men jeg gleder meg til å møte nye mennesker og bli kjent med et nytt land.

Når det kommer til videre i livet mitt, tror jeg etter min bachelor i England, at jeg blir der og tar Master. (Men det er 1 år til da.) Så mye kan forandres frem til da.

  141 Hits
141 Hits

Ta vare på huden din – også innenfra

_20200902-160645_1

//Annonse

Jeg synes at det er utrolig viktig å ta vare på huden sin. Jeg liker veldig godt å bruke sminke, men syns at det er viktig å la huden «puste litt». Derfor er jeg veldig opptatt av hvilke produkter jeg bruker for huden min. Noen av produktene jeg bruker er bland annet body skrubb, peeling mask, fuktighetskrem og Nordic Beauty Collagen Shots fra Marine Matrix.

Nordic Beauty Collagen Shots bevarer en naturlig sunn og vital hud - innenfra. Nordic Beauty Formula inneholder hudenes egne naturlige næringsstoffer som bidrar til å redusere rynker og linjer og å bevare hudens elastisitet og fuktighet. I tillegg til dette bidrar Nordic Beauty Collagen Shots til å redusere fremtoningen av cellulitter og strekkmerker.

De er superenkle å bruke og å ta med overalt. Man skal bruke de 1 gang daglig og kan blandes ut i litt vann eller en deilig smoothie, eller som topping på frukt og yoghurt eller annen favoritt. Man kan også drikke den rett ut av flaksen og den har en veldig god og naturlig søt smak.

Alt Nordic Beauty Collagen Shots inneholder er naturlige ingredienser som er bra for helsen din. Som blant annet marine kollagenpeptider, hyaluronsyre og vitaminer og mineraler som er essensielle for å bevare en sunn og vital hud.

Mer om Nordic Beauty Collage Shots finner du her: https://marinematrix.com/no/produkt/marine-matrix-nordic-beauty/

  249 Hits
249 Hits

Hva skjer?

_20200819-162938_1

Jeg har vært veldig opptatt de siste ukene så jeg har ikke, hatt tid å blogge før nå.

Finalen i Miss Norway har blitt flytter til 31 oktober, (pgav alt som skjer i verden nå.)

 Jeg har vært ute en del med venner og har nytet været.

Skolen min i England starter ikke før den 21. September. Som vil si at jeg blir i Haugesund til September, (med mindre ikke corona ødelegger for meg.) Jeg har fått 2 store sommer oppgave som skal leveres i september som jeg jobber med nå,i tillegg til at jeg trener på treningssentre i ukedagen. Og har catwalk øving hjemme i helgene.

Jeg håper aller har hatt en fin sommer til nå! Og til alle som har startet på skolen igjen ønsker jeg dere lykke til med skolegang.

Her får dere resten av bildene fra min forrige shoot.

Fotograf: Ammar Jaskic

 

  187 Hits
187 Hits

My work

Forrige uke var det kjempe fint vær her i Haugesund. Så da tok jeg muligheten og ha en liten fotoshoot ute den dagen.

Jeg koste meg veldig på shooten, og jeg syns at bildene ble bra.

Til mitt første antrekk gikk jeg får denim jeans, hvite heler og blusen, som jeg designet og har sydd selv.

Denne blusen brukte jeg som en del av min kolleksjons visning, hvor jeg lagte en «kul» effekt på armene.

Til min andre look gikk jeg for en top/skjørt sett.

Jeg valgte også å krølle håret mitt denne gangen, og gjøre noe nytt med det.

Her får dere look 1 så skal jeg dele med dere resten av bildene senere.

 

Fotograf: Ammar Jaskic

 

Vil du samarbeide med meg kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook siden min er: https://www.facebook.com/Atika-Hegic-my-journey-on-Miss-Norway-2020-104256687789461/

Instagram: https://www.instagram.com/atikahegic/ 

 

Setter stor pris på om du stemmer på meg.

Send MISSU 4 til 1963

20kr per stemme og du kan stemme flere ganger!

 

  393 Hits
393 Hits

Jeg kom inn på drømmeskolen min!

Jeg kom inn på drømmeskolen min!

På tirsdag fikk jeg vite at jeg er kommet inn på skolen i England som er University of South Wales. Denne skolen samarbeider med SoFI - School of Fashion Industry, som vi si at jeg bare bygge videre på utdanningen min. Da blir disse to årene på SoFI regnet som 2 bachelor år fordi jeg begynne på 3 år i England i bachelor motedesign.

Dette er drømmeskolen min og jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal begynne på den. Samtidig er jeg litt nervøs fordi det er et annen land og ikke Norge, og jeg har aldri studert utenfor Norge. Men jeg er klar til det. Og jeg gleder meg til September.


Jeg har aldri vært super skoleflink. Jeg har alltid vært på mitten. Jeg har møtt på lærere, og mennesker som ikke trodde jeg kommer til å oppnå noe som helst i livet mitt. Som har bare sagt til meg at jeg kan drømme så mye jeg vil, men det komme aldri til å bli oppfyllet. Som har sakt at jeg kommer aldri til å bli noe som helst i livet.

Men se på meg nå, jeg skal på min drømmeskole og er i finalen i Miss Norway 2020!

Jeg vet at det er mange unge jenter og gutter der ute, som har store drømmer i livet slik som jeg har. Og til alle som leser dette innlegget der ute vil jeg bare si ikke hør på dem. Ikke gi opp på drømmene dine, de kan oppfylles. Så lenge du tror på deg selv kan du oppnå hva enn du drømmer om. Bare jobb hardt for det du drømmer om så oppfylles det en dag.

Motedesign er «ikke et stabilt» yrke kan man si. Man må jobbe hardt for å skape et merke. Men jeg vet at jeg kan oppnå det en dag. Om jeg bare fortsetter å jobbe hardt, tror på meg selv kan jeg oppnå det. Det kommer alltid til å være mennesker der ute som ikke tror på deg, men så lenge du tror på deg selv kan du oppnå alt du vil.

 

Vil du samarbeide med meg kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Setter stor pris på om du stemmer på meg.
Send MISSU 4 til 1963
20kr per stemme og du kan stemme flere ganger!

  357 Hits
357 Hits

Jeg er tilbake i Haugesund

Jeg har vært veldig opptatt de siste to ukene. Derfor har jeg ikke fått tid til å blogge før nå.

Jeg er tilbake i Haugesund.  Og planen min er å flytte til England får å studere videre. (Mer om dette komme i mitt neste blogginnlegg.) 

Jeg kommer til å savne veldig mye Oslo og vennene jeg har fått der, men det er ganske godt å komme hjem og bo med familien igjen. 

Det er mindre enn to måneder til finalen og jeg gleder meg veldig og skal nå full i gang igjen med min catwalk trening. Det kommer til å bli så gøy!

 

Her har dere resten av bildene fra photoshooten som jeg skrev om sist gang. Her gikk jeg for en classy/cool vibe så da gikk jeg får en slengbukse med en top med heler.

Fotograf: Gloria,Makeupartist: @magdalena_makeup.no

  365 Hits
365 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på