fbpx

Hei jeg heter Atika Hegic og er 21 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Haugesund, men foreldrene mine kommer fra Bosnia-Hercegovina. Jeg er ferdig utdannet motedesign på Sofi. Og på fritiden min liker jeg å trene og være med venner, i tillegg til å jobbe frivilligt. 

Min hjertesak er å kjempe for å få fred i verden. Jeg vil at alle mennesker skal føle seg trygge i lande de bor/er i.
Jeg vil gi håp til alle disse menneskene og prøve å gjøre en forskjell i verden.

Jeg vil også være en rollemodell til alle jenter og gutter. Jeg vil vise de at drømmer kan oppfylles om man jobber hart, tror på seg selv og aldri gi opp. Kan man oppnå alt man vil i livet.

Mine erfaringer med Marine Matrix

//Annonse

Av og til kan det være vanskelig og stole helt på de forskjellige hudproduktene som finnes der ute. Det er så mange merker som prøver å selge produktene sine. Personlig er jeg en som er veldig opptatt av hva jeg bruker; hva inneholder de, er det verdt pengene og kommer de virkelig til å hjelpe for hunden min?

Som dere vet, har jeg nå i over 2 måneder fast brukt produktene fra Marine Matrix. Og jeg har fått noen fantastiske resultater av dem! Jeg har merket at hunden min har blitt mye bedre etter jeg har startet å bruke Nordic Beauty Collagen Shots. Huden min føles virkelig fyldigere og glattere, i tillegg til at jeg føler meg mye bedre innenfra etter jeg har begynt å bruke produktet.

I tillegg til dette har jeg opplevd andre forskjeller også.

Jeg har fått sterkere og sunne negler, og jeg merker også at håret mitt har blitt mye sunnere. Og jeg mister mye mindre hår nå og håret føles bare mye mer naturlig og sunnere ut.

 

Her ser dere bilde av håret og neglene mine (etter at jeg har fikset dem). Både håret og neglene har blitt mye sunnere og bedre takket være Nordic Beauty Collagen Shots.

I tillegg til Nordic Beauty Collagen Shots, som inneholder marine kollagenpeptider og hyaluronsyre, har Marine Matrix også små porsjonsposer i pulverform. Disse hjelper mot å redusere fremtoningen fine linjer, rynker, cellulitter og strekkmerker.

 

Jeg personlig digger Nordic Beauty Collagen Shots siden de har en veldig god og naturlig søt smak (men er helt uten sukker), og ikke minst er de enkle å ta med overalt!

Og akkurat nå har Marine Matrix en fantastisk Value Deal på 3 stk Nordic Beauty Collagen Shots. (Trykk her)

Det er så verdt pengene. Spesielt etter at jeg selv har brukt produktet og har opplevd de store forskjellene i huden, håret og neglene mine!

Et lite tips hvis man er ikke så flink til å ta produktet jevnlig eller ikke er så flink til å huske på å ta dem hver dag. Ha dem et sted hvor det er enkelt å se dem. På badet for eksempel, da glemmer du dem ikke. Hver morgen når jeg står opp for å pusse tennene og skal gå for å spise frokost, så tar jeg en. For jeg ser dem med en gang jeg kommer inn på badet, så da husker jeg dem.

 

Mer om Nordic Beauty Collagen Shots: (Trykk her)

Mer om Marine Matrix Kollagenpeptider: (Trykk her)

Instagram: marinematrix 

1078 Hits

Takk for meg

1

Finalen nærme seg, men jeg kan ikke delta på den.

Som dere vet, er jeg i UK nå og studerer. Og siden finalen er den 31 oktober har jeg ikke mulighet til å fly til Norge. Siden jeg er nå i lockdown. Og fordi jeg er i karantenene nå på grunn av en person jeg bor med testet positivt for Covid-19.

Som de fleste vet er min utdanning viktigst for meg og da må jeg prioritere den fremfor alt annet.

Da jeg meldte meg på i fjor på Miss Norway viste jeg aldri jeg kommer til å komme så langt i konkurransen.

 Da jeg kom til finalen begynte jeg å tenke på hvilken tittel jeg ville ha «om jeg skulle vinne.» Og jeg satset på Miss Internasjonal, (denne ville jeg jobbe for å få) Men på grunn av Covid-19 og alt som har skjedd dette året, er det kun en tittel i år. Dette påvirket meg til å miste litt lysten på å jobbe like mye som før i konkurransen. 

Gjennom konkurransen fikk jeg møtt noen fantastiske kjekke jenter. Jeg fikk noen fantastiske gode minner gjennom min reise her i Miss Norway. Jeg fikk en del kunnskap som jeg garantert komme til å få brukt videre i livet mitt.

Jeg vil takke Miss Norway som har gitt meg en plattform for å utrykke meg selv, for at jeg har fått noen fantastiske venner og blitt kjent med nye folk. For å ha gitt meg kunnskap og lært meg en del ting som jeg kommer til å få brukt for videre i livet mitt.

Miss Norway har vært en fantastisk fin opplevelse for meg og gitt meg støtte fra dag 1.

Jeg vil også takke min flotte sponsor Marine Matrix som har sponset reisen min mot Miss Norway.

Jeg vil takke alle fotografene jeg har samarbeidet med gjennom min reise.

Til slutt vil jeg takke familien, venner og bekjente som har stemt på meg, følt og lest bloggene mine jevnt og gitt meg støtte i konkurransen. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dere.

Og jeg ønsker alle jentene masse lykke til i finalen! Jeg kommer til å heie på dere fra UK! 

Tusen hjertelig takk til alle sammen.

(På Bosnisk) Hvala vam zam sve

Finale se bliži, ali nažalost ja ne mogu da prisustvujem.

Kao što znate, sada sam u Engleskoj i studiram. A s obzirom da je finale 31. oktobra, nemam priliku letjeti za Norvešku. Jeri sam sada u lockdownu. I u karantenu posto je jedna osoba skim zivim testirala pozitivno za Covid-19.

Kao što većina ljudi zna, moje skola mi je najvažnija i onda moram to da prioritiram prije svega. Moram pratiti svoj san.

Kada sam se prošle godine prijavila za Miss Norveške, nikada nisam znala da ću doci do finala. I ponosan sam na sebe što sam dosla do finala.

Kad sam usla u finale, počela sam razmišljati o tome koji bih naslov imala "ako bih pobijedila". I  htjela sam dobiti naslov Miss International. Ali radi Coronom i sve što se dogodilo ove godine, je odlucila organizacija da ce samo biti jedan naslov ove godine. To je prouzrokovalo da sam izgubila malo želje za radom u konkurenciji.

Kroz konkureciju sam upoznala neke fantastične djevojke. Nekoliko fantastičnih dobrih uspomena  sam setkla kroz svoje putovanjem ovdje u Miss Norveške. Stekla sam mnogo znanje koje cu koristiti i dalje u mom životu.

Želim da zahvalim Miss Norveškoj koja mi je dala platformu da se izrazim, sto sam stekla fantastične prijatelje i upoznala nove ljude.

Miss Norveške je za mene bilo fantastično iskustvo u zivotu.

Također bih se zahvalia svom velikom sponzoru Marine Matrix koji je sponzorirao moje putovanje u Miss Norveške.

Želim da se zahvalim svim fotografima sa kojima sam sarađivala tokom ove kokurencije.

Na kraju bih se zahvalia porodici, prijateljima i nepoznatim ljudima koji su glasali za mene, čitali redovno moje blogove i pružali mi podršku u takmičenju. Ne znam šta bih radila bez vas sviju.

I želim svim djevojkama puno sreće u finalu!

Hvala vam svima od scra puno.

 

 

1475 Hits

5 fordeler med Nordic Beauty Collagen Shots

//Annonse

I denne konkurransen setter vi vår beste fot frem, og det betyr at vi ikke bare ser best ut, men også føler oss best. Marine Matrix har sponset reisen min mot Miss Norway ved å gi meg deres nye Nordic Beauty Collagen Shots med hyaluronsyre og smak av peach tea. Jeg har brukt dem i over to måneder, og her er fem fordeler som har gjort at jeg føler meg fantastisk.

 

     1. Avtaler med tørrhet  (Vintertørrhet)

De harde vintermånedene er virkelig ikke hudens favorittmåneder - spesielt ikke her på vestkysten. Heldigvis bevarer Nordic Beauty Collagen Shots med hyaluronsyre huden min hydrert og gjør den mindre sliten.

     2. Sterkere negler (for fantastiske naturlige negler)

Jeg liker å få neglene mine stelt, og designet. Det er ingen overraskelse at man trenger en sunn og sterk negleseng for å tåle de mange endringene jeg gjør på negledesignene mine. Marine kollagenpeptidene i shot’ene bidrar til å gi essensielle proteinbyggesteiner for å støtte sunne og sterke negler!

     3. Kollagen på farten

Med en så travel tidsplan som min kan det være vanskelig å holde en ordentlig hudpleierutine hver dag. Med Nordic Beauty Collagen Shots kan jeg ta dem med meg på jobb og blande det i en drikk, i en yoghurt eller bare drikke dem på farten.

 

     4. Ungdommelig hud

Hyaluronsyre binder 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som sikrer en god total fuktighetsbalanse i huden.

(Jeg starter alltid daglige rutine min med Nordic Beauty Collagen Shots) 

     5. Antioksidanter

I løpet av denne konkurransen likte jeg å eksperimentere og prøve nye sminkeutseende som er morsomt, men det kan jo også hindre huden min i å få puste ordentlig. En daglig shots med Nordic Beauty inneholder essensielle vitaminer og mineraler som sink, biotin og C-vitamin hjelper med å beskytte huden mot daglige forurensninger og oksidative belastninger som kan aldre huden.

Mer om Nordic Beauty Collagen Shots finner du her: https://marinematrix.com/no/produkt/marine-matrix-nordic-beauty/  

Instagram: @marinematrix 

 
1287 Hits

Full gang med pakking

2

Nå har jeg begynt å pakke til England. Jeg reiser på mandag.

Jeg må dessverre være i karantene når jeg kommer der, fordi jeg mellomlander i et land og ikke flyr direkte til England.

Jeg er veldig spent og gleder meg utrolig mye til mitt nye eventyr starter i England!

Jeg har allerede snakket med den ene læreren min. (Som er utrolig hyggelig dame.) Og jeg syns utifra det jeg har hørt kommer det til å bli veldig annerledes for meg å lage min egen kolleksjon igjen. Siden de jobber veldig ulikt enn det jeg lærte her i Norge. Men jeg er klar for en «ny utfordring» og jeg gleder meg utrolig mye til skolen starter.

Jeg skal bo på campus, med andre studenter. Som også komme til å bli veldig ulikt for meg og nytt, siden i Oslo bodde jeg alene i leilighet. Men jeg gleder meg til å møte nye mennesker og bli kjent med et nytt land.

Når det kommer til videre i livet mitt, tror jeg etter min bachelor i England, at jeg blir der og tar Master. (Men det er 1 år til da.) Så mye kan forandres frem til da.

843 Hits

Ta vare på huden din – også innenfra

_20200902-160645_1

//Annonse

Jeg synes at det er utrolig viktig å ta vare på huden sin. Jeg liker veldig godt å bruke sminke, men syns at det er viktig å la huden «puste litt». Derfor er jeg veldig opptatt av hvilke produkter jeg bruker for huden min. Noen av produktene jeg bruker er bland annet body skrubb, peeling mask, fuktighetskrem og Nordic Beauty Collagen Shots fra Marine Matrix.

Nordic Beauty Collagen Shots bevarer en naturlig sunn og vital hud - innenfra. Nordic Beauty Formula inneholder hudenes egne naturlige næringsstoffer som bidrar til å redusere rynker og linjer og å bevare hudens elastisitet og fuktighet. I tillegg til dette bidrar Nordic Beauty Collagen Shots til å redusere fremtoningen av cellulitter og strekkmerker.

De er superenkle å bruke og å ta med overalt. Man skal bruke de 1 gang daglig og kan blandes ut i litt vann eller en deilig smoothie, eller som topping på frukt og yoghurt eller annen favoritt. Man kan også drikke den rett ut av flaksen og den har en veldig god og naturlig søt smak.

Alt Nordic Beauty Collagen Shots inneholder er naturlige ingredienser som er bra for helsen din. Som blant annet marine kollagenpeptider, hyaluronsyre og vitaminer og mineraler som er essensielle for å bevare en sunn og vital hud.

Mer om Nordic Beauty Collage Shots finner du her: https://marinematrix.com/no/produkt/marine-matrix-nordic-beauty/

1019 Hits

Hva skjer?

_20200819-162938_1

Jeg har vært veldig opptatt de siste ukene så jeg har ikke, hatt tid å blogge før nå.

Finalen i Miss Norway har blitt flytter til 31 oktober, (pgav alt som skjer i verden nå.)

 Jeg har vært ute en del med venner og har nytet været.

Skolen min i England starter ikke før den 21. September. Som vil si at jeg blir i Haugesund til September, (med mindre ikke corona ødelegger for meg.) Jeg har fått 2 store sommer oppgave som skal leveres i september som jeg jobber med nå,i tillegg til at jeg trener på treningssentre i ukedagen. Og har catwalk øving hjemme i helgene.

Jeg håper aller har hatt en fin sommer til nå! Og til alle som har startet på skolen igjen ønsker jeg dere lykke til med skolegang.

Her får dere resten av bildene fra min forrige shoot.

Fotograf: Ammar Jaskic

 

851 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på