fbpx

Hadde jeg klart lappen om jeg hadde tatt den i dag?

//sponset//

Heisann dere!

For noen uker siden tenkte jeg "hadde jeg klart lappen om jeg hadde tatt den i dag?". For jeg har undret over at mye av kunnskapen forsvinner jo når man ikke lengre konstant tenker på "teorien"!

Jeg tror akkurat dette er et spørsmål veldig mange lurer på, for ofte går kunnskap og lærdom over til erfarenhet. Etter å ha hatt lappen i 2,5 år har man kommet litt inn i hvordan det er å kjøre bil, og derfor har jeg lurt på om jeg fortsatt hadde klart lappen den dag i dag? Dette ville jeg finne ut av og var så heldig som fikk lov til å ta en prøve-oppkjøring med Wright Vennesla for å se om jeg hadde klart den nå også:)

Jeg tok lappen hos Wright Vennesla da jeg var 18 år, og nå skal jeg ta den en gang til noen år senere. Siden jeg hadde tatt lappen hos dem før var det et lite press på at jeg måtte klare den igjen! For jeg husker ganske mye av det jeg har lært hos Wright og kunnskapen ligger der fremdeles, selv om jeg må innrømme at jeg ikke alltid er så flink til å bruke den:) 

Men nå skal jeg en gang for alle ta lappen om igjen, uten noen form for testkjøring eller kjøretimer. Alt jeg hadde å komme med var mine 2,5 års erfaringer og kunnskapen jeg tilegnet meg da jeg øvelseskjørte. Jeg hadde virkelig lyst å "klare lappen" en gang til slik at jeg kunne få en bekreftelse på at jeg faktisk kan kjøre fint og ordentlig i trafikken:)

I denne sammenheng har jeg lagd en video/film som viser prosessen da jeg tok lappen for andre gang, og den vil jeg gjerne dele med dere. Videoen tar for seg hvordan det vil være på en prøveoppgkjøring hos Wright, og hvor godt selskap du vil være i under opplæring. Jeg koste meg glugg, og vi hadde det skikkelig gøy sammen. Og hvem lærer ikke bedre når man har det gøy? Joda tar du kjøretimer og prøve-oppkjøring med Wright så er du sikret lærerik og humoristisk kvalitetstid. Håper dere liker videoen, også er det viktig å vente til slutten da det hele avgjøres!!!

 

(I og med at videoen ble filmet inni en bil kan det til tider komme litt ubalanse i lydstyrken)

 

Ha en fin kveld videre:))

 

Start here! Go anywhere!

 

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

5 fordeler med Nordic Beauty Collagen Shots
Ny artikkel i MS-bladet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på