fbpx

8 dager til Miss International!


Foto: Frank Foss
Kjole: Nina Thorsø

Om 8 dager reiser jeg til Tokyo, Japan for å representere landet vårt i Miss International! Tiden har flydd forbi, jeg har vært opptatt med noe i forbindelse med Miss International og veien videre så og si hver eneste dag. De siste dagene før avreise skal jeg prøve å slappe av litt ekstra, trene og takke alle som har gitt meg styrke til å forberede meg frem til konkurransen. 

Jeg har også filmet en liten videoblogg om mine forberedelser til MI som kommer på bloggen i morgen kl 18

Jeg blir veldig emosjonell når noen ønsker å hjelpe meg, når de heier på meg og jeg må nesten utrekke en enorm takk til mine fantastiske støttespillere her på bloggen også. Uten dem hadde veien min mot Miss International vært mye tøffere og tyngere enn den allerede har vært. For det ser kanskje fryktelig glamorøst ut å være Miss, men det krever mye tid, energi, viljestyrke, selvsikkerhet og ikke minst penger, haha. 

Først og fremst ønsker jeg å takke min mor og stefar for å alltid ha støttet meg, og ikke minst tusen takk for at dere alltid gjøre deres ytterste for at jeg skal kunne reise til Tokyo, og for alle gode tips og råd på veien. 

Så ønsker jeg å takke min nye ‘’storesøster’’ Fahima. Hver eneste dag har hun hjulpet meg, gitt meg en hjelpende hånd etter jeg flyttet til Oslo for en måned siden, fått meg til å føle meg enda mer hjemme når stresset og presset har vært som værst. Og hun har gjort meg fryktelig fin på håret, så nå er jeg klar for å være hårin i Tokyo. Tusen takk for det! 

Mine to sprudlende samboere i Oslo, Nellie og Gunvor, tusen takk for at dere alltid får meg til å le, men også gir meg både gode og fryktelig dårlige råd. Takk for at dere alltid ønsker å hjelpe meg og at jeg kan snakke med dere om alt jeg har på hjertet. Jeg skal bare være borte i 20 dager, men fy som jeg kommer til å savne dere og å løpe rundt i leiligheten å vekke dere for å spise frokost sammen med meg! 

Tusen takk til Linn Adriana som har tatt meg med på spennende arrangementer hvor jeg har koset meg masse i godt selskap. Og tusen takk for at jeg får låne din nydelige røde kjole i Tokyo, det betyr så mye for meg at du tilbydde meg det! 

Mange takk til Yasmin og treneren. Takk for at jeg fikk være med å øve catwalk med dere, det var veldig lærerikt og nå føler jeg meg mye tryggere på hva jeg har i vente den neste måneden! 

Det er litt tidlig å komme med takketalen min før selve konkurransen, så den kommer til slutt. Det er mange å takke, men i første omgang vil jeg utrekke en takk til de som har hjulpet meg litt ekstra den siste mnd. Så til alle mine herlige støttespillere, jeg har ikke glemt dere! Alle skal få en verdig og kjærlig takk for alt dere har gjort for å støtte meg.

Foto: Armand Dommer

 

 

 

 

 

 

 

Motivasjon
NASJONALDRAKT OG PRESSEOPPSLAG
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Malin Svimbil på fredag 30. september 2016 17:01

Lykke til!

0
Lykke til!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på