fbpx

Camilla De Souza Devik er deltaker i Miss Norway

KONICHIWA NORGE!

Heisann! 

Nå har jeg vært i Japan i 10 dager og det er bare 9 dager igjen til den prestisjefylte finalen går av stabelen i digre Tokyo Dome Stadion. Konkurransen er veldig hard her nede, vi har lange dager proppfulle av spennende aktiviteter og mye reising. Det at man er sliten til tider er ikke noe å klage på for vi blir behandlet så godt av de varme og hyggelige menneskene her i Japan.

Vi er stadig vekk på reiser rundt omkring og hittil har vi vært i Tokyo, Nikko, Niigata og Saitana. I morgen går turen sørover, men navnet på stedet er ikke oppklart enda. Før jeg reiste nedover ante jeg ikke at vi kom til å reise og oppleve så mange nydelige steder, så til neste års deltager, ta med deg et kamera!  

I Miss Norway var jeg en diger linselus, men her nede er 80% av jentene linseluser så det er nesten en kamp om å få stå i ''det gyldne snitt'' på bilder haha. Man må være så takatisk, bestemt og mentalt sterk for å vises blandt alle de vakre jentene her nede. Enkelte ganger som når vi var på frokost TV er det enten organisasjonen, sponsorer eller i dette tilfellet TV teamet som bestemmer hvor vi skal stå. 
Romkameraten min er Miss Slovakia og vi er som yin og yang, og alltid sammen på eventer om vi vil det eller ikke hehe. Jeg er veldig glad for at jeg fikk akkurat henne som romkamerat for vi har veldig lik humor, tenker likt og kommer godt over ens.

I går var vi i Saitana og bsøkte mange steder, bladt annet en skole. Der ble vi møtt med hylende jenter, rødmende gutter og et stort korps! Jeg gikk inn som nr. 2 og fikk nesten SJOKK da de åpnet dørene og korpset begynte å spille. Det var så stort at jeg nesten felte en tåre! Etter velkomsten ble vi fordelt i grupper og jeg alene ble fraktet til et koselig lite klasserom med dyktige japanske studener. Jeg pressenterte meg selv, de stilte meg spørsmål og deretter gikk turen videre rundt på skolen. 
Gruppen på bildet under viste meg rundt på skolen sin og delte sine historier om byen sin og deres ønsker og drømmer med meg. Det ble til og med signering av autograf, noe jeg ikke var forberedt på haha! På slutten av omvisningen hadde vi en japansk te seremoni, hvor jeg fikk vise frem hva jeg kunne om deres kultur. Her nede er det regler på hvordan du tar i mot en kopp med te, hvilken vei du skal snu den, hvor mange ganger du skal snu koppen og hvor mange slurker du skal ta. Dette forventet de ikke at jeg kunne, så der fikk jeg imponert litt haha!

 

 

  1538 Hits
1538 Hits

Photoshoot og nye bryn!


Heisann, flotte fine!
Nå er jeg tilbake igjen. Det ble litt hektisk å blogge og filme videoblogger hver dag nå i siste innspurt mot Miss International, men her kommer det et litt lengere blogginnlegg hvertfall.

Siden sist har jeg vært på Photoshoot med Bjørn Sagen, hatt noen telefonmøter, booket timer til skjønnhetsbehanlinger, fikset øyenbrynene mine hos Fred Hamelten og slappet av. I dag møtte jeg Fred og Tina Hamelten ved Jan Thomas Studio for å fikse brynene mine og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Fikk også plukket opp gullpinsetten Fred har donert til Miss International konkurransen. I samme sleng var jeg så utrolig heldig å fikk med meg mye fint til brynene som dere kan finne fine bilder av etter hvert på min instagram ''CamillaEllinor''.

 
Så har jeg vært på et hyggelig lunsj møte med Nisse fra Miss Norway org. og der snakket vi en god del om dagene som kommer og tiden fremover som Miss International Norway. I morgen kommer min mor til Oslo for å hjelpe meg med siste finish før avreise. Helledussen, nå nærmer det seg med stormskritt!  

  1453 Hits
1453 Hits

VIDEO BLOGG

  1198 Hits
1198 Hits

8 dager til Miss International!


Foto: Frank Foss
Kjole: Nina Thorsø

Om 8 dager reiser jeg til Tokyo, Japan for å representere landet vårt i Miss International! Tiden har flydd forbi, jeg har vært opptatt med noe i forbindelse med Miss International og veien videre så og si hver eneste dag. De siste dagene før avreise skal jeg prøve å slappe av litt ekstra, trene og takke alle som har gitt meg styrke til å forberede meg frem til konkurransen. 

Jeg har også filmet en liten videoblogg om mine forberedelser til MI som kommer på bloggen i morgen kl 18

Jeg blir veldig emosjonell når noen ønsker å hjelpe meg, når de heier på meg og jeg må nesten utrekke en enorm takk til mine fantastiske støttespillere her på bloggen også. Uten dem hadde veien min mot Miss International vært mye tøffere og tyngere enn den allerede har vært. For det ser kanskje fryktelig glamorøst ut å være Miss, men det krever mye tid, energi, viljestyrke, selvsikkerhet og ikke minst penger, haha. 

Først og fremst ønsker jeg å takke min mor og stefar for å alltid ha støttet meg, og ikke minst tusen takk for at dere alltid gjøre deres ytterste for at jeg skal kunne reise til Tokyo, og for alle gode tips og råd på veien. 

Så ønsker jeg å takke min nye ‘’storesøster’’ Fahima. Hver eneste dag har hun hjulpet meg, gitt meg en hjelpende hånd etter jeg flyttet til Oslo for en måned siden, fått meg til å føle meg enda mer hjemme når stresset og presset har vært som værst. Og hun har gjort meg fryktelig fin på håret, så nå er jeg klar for å være hårin i Tokyo. Tusen takk for det! 

Mine to sprudlende samboere i Oslo, Nellie og Gunvor, tusen takk for at dere alltid får meg til å le, men også gir meg både gode og fryktelig dårlige råd. Takk for at dere alltid ønsker å hjelpe meg og at jeg kan snakke med dere om alt jeg har på hjertet. Jeg skal bare være borte i 20 dager, men fy som jeg kommer til å savne dere og å løpe rundt i leiligheten å vekke dere for å spise frokost sammen med meg! 

Tusen takk til Linn Adriana som har tatt meg med på spennende arrangementer hvor jeg har koset meg masse i godt selskap. Og tusen takk for at jeg får låne din nydelige røde kjole i Tokyo, det betyr så mye for meg at du tilbydde meg det! 

Mange takk til Yasmin og treneren. Takk for at jeg fikk være med å øve catwalk med dere, det var veldig lærerikt og nå føler jeg meg mye tryggere på hva jeg har i vente den neste måneden! 

Det er litt tidlig å komme med takketalen min før selve konkurransen, så den kommer til slutt. Det er mange å takke, men i første omgang vil jeg utrekke en takk til de som har hjulpet meg litt ekstra den siste mnd. Så til alle mine herlige støttespillere, jeg har ikke glemt dere! Alle skal få en verdig og kjærlig takk for alt dere har gjort for å støtte meg.

Foto: Armand Dommer

 

 

 

 

 

 

 

  958 Hits
958 Hits

Gjenbruksdagen 2016 - Med video!

Foto: Privat


Heisann! 
Nå er det en god stund siden sist jeg blogget og en del har skjedd siden den tid. Jeg har noen spennende prosjekter på gang som det kommer et blogginnlegg om til uken, men på lørdag var det gjenbruksdagen her i Trondheim! Det var kartonglotteri, konsert med D.D.E, moteshow med stilige klær fra fretex hvor blandt annet Miss Universe 1990 Mona Grudt, Miss Universe Norway 2014 Elise Dalby og jeg gikk på samme scene.

Det var veldig hyggelig og se Mona igjen, og hun husket meg gitt! Fikk gratulasjoner, lykkeønskninger og slått av en liten prat om konkurransen. Var så morsomt å høre hennes historie om hva hun tenkte under Miss Universe konkurransen for det er ganske likt det jeg også tenker, haha! Det kan være veldig lurt å være selvsikker, ta det som en stor opplevelse og ha senkede skuldre uten så alt for store forventninger. For min del gjør jeg det oftest best når jeg møter opp med den innstillingen, for da er jeg ikke så nervøs, jeg klarer å være meg selv og å ha hodet på rett plass til en hver tid! 

Stylingen på showet var jo helt rått! Hadde aldri turt å prøve en grønn lipliner før, men helt ærlig så syns jeg det ble ganske stilig. Om jeg kommer til å gå ut på gatene med en slik farge på leppene er en annen sak derimot.


 

  1426 Hits
1426 Hits

Skal gå moteshow med Mona Grudt og...

Foto: Bjørn Sagen // Redigert av en Misseside


Heisann alle sammen! 
På tirsdag ble jeg oppringt og invitert til å gå catwalk på gjenbruksdagen den 27.08 her i Trondheim, med klær fra Fretex som skal selges etter showet. Det som er så gøy er at Mona Grudt også skal gå på det samme showet og være konferansier. Så da skal Miss Universe 1990 og Miss International Norway 2016 gå på samme show og scene, på samme tid! Det er veldig hyggelig å møte Mona og jeg håper hun fremdeles husker meg, haha!

For en stund tilbake laget jeg også en video hvor jeg oppfordret folk til å gi bort klær, i hovedsak til UFF - NORGE, men også de andre organisasjonene vi har i Norge. Jeg ga selv bort mye klær til Fretex, så blir spennende å se om noe av mine klær blir brukt på showet! Det som er så bra er at pengene går til å støtte frelsesarmeens sosiale arbeid. ‘'En del av bruktinntekten fra bruktsalget til Fretex, 25 milloner kroner årlig, går også til det sosiale arbeidet.’’ - Sitat tatt fra Fretex sin nettise. 

Her er også en liste over hva pengene frelsesarmeen får går til: http://www.fretex.no/om-fretex/frelsesarmeens-sosiale-arbeid/naar-du-stotter-fretex-bidrar-du-samtidig-til-frelsesarmeens-sosiale-arbeid

Og nå skal jeg gå catwalk med plagg som skal selges etterpå, hvor pengene går til humanitært arbeid. Så kanskje jeg får kjøpt klærne mine igjen og på samme tid støtte en god sak? Ikke bare det, men man sparer miljøet for veldig mye forurensing! Det blir også lettere å se hvor fine plagg som selges på Fretex når det blir vist på en catwalk. Det er veldig givende frivillig arbeid som senere bidra til veldedig arbeid igjen. Jeg ser ingen skam i å kjøpe klær eller gjenstander fra Fretex eller andre gjenbruksbutikker. Enn så kult det er å kjøpe klærne selveste Miss Universe har brukt på en catwalk da!!! 

Alle Bildene er fra: http://trv.no/gjenbruksdagen/


D.D.E


 

 

  1303 Hits
1303 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på