fbpx

Å gi tilbake til samfunnet - Min givende opplevelse ved Frivilligsentralen i Fredrikstad

Hei alle sammen! Jeg er så begeistret for å dele en av mine hjertesak med dere - det å være frivillig ved Frivilligsentralen i Fredrikstad. Som Miss Norway-deltaker er det viktig for meg å bruke plattformen min til å fremme utdanning og støtte opp under barn og ungdom i mitt lokalsamfunn. Å være en del av dette fantastiske initiativet har vært en utrolig givende opplevelse, og jeg vil gjerne fortelle dere litt om det! Frivilligsentralen i Fredrikstad er et fantastisk sted der frivillige samles for å hjelpe barn og ungdom med leksene deres. Uansett om det er matte, naturfag eller språk, bidrar frivillige til å gi støtte og veiledning til de som trenger det mest. Det er en ære å få være en del av denne gruppen, og å se fremgangen til barna og ungdommene er utrolig givende. Jeg var på frivillig sentralen allerede i kveld. Utdanning er en av de mest verdifulle gavene vi kan gi til neste generasjon. En god skolegang danner grunnlaget for en lys fremtid og åpner dørene til utallige muligheter. Det å ha tilgang til utdanning er avgjørende for å utjevne ulikheter og gi alle en sjanse til å nå sitt fulle potensial. Som Miss Norway-deltaker er det en av mine høyeste prioriteringer å fremme utdanning og bidra til å skape en bedre verden for alle. Å være en frivillig ved Frivilligsentralen i Fredrikstad har vært en utrolig berikende opplevelse for meg. Det har ikke bare tillatt meg å gi tilbake til samfunnet, men også lært meg verdien av samarbeid, tålmodighet og ydmykhet. Jeg er takknemlig for denne muligheten og oppfordrer alle til å engasjere seg i frivillig arbeid. Som Miss Norway-deltaker er det en glede å kunne bruke min plattform til å gjøre en forskjell i livene til barn og ungdom, og jeg ser frem til å fortsette å fremme utdanning og hjelpe de som trenger det mest. Jeg gleder meg utrolig mye til å fortsette som frivillig, innenfor frivillig sentralen.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor valgte jeg hjertesaken min; bærekraftig ut...
Bli med til Surrey i England

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på