fbpx

Å spre et budskap

Skjermbilde-2021-08-13-kl.-09.21.26

Gjennom perioden jeg har vært Miss Norway deltaker, har pressen vært min måte å spre et budskap på en større plattform til mennesker, som ikke bare er mine følgere og kjente. Jeg kan stolt si at over 1 million mennesker i Norge har hørt på hva jeg har å si, og engasjert seg i de viktige budskapene jeg har ville snakket om. Jeg er utrolig takknemlig for redakjsonene som har gitt meg en slik plattform - og jeg er ubeskrivelig glad for at riksdekkende medier også har ville løftet stemmen min, på lik linje som lokalredaksjonene.

Til finalen kommer Dagens Næringsliv og magazin til å komme på showet og skrive om reisen min og selve finaledagen, det blir et givende og morsomt prosjekt!

Her har dere de redaksjonene som har gitt meg den største påvirkningskraftene:

NRK i form av TV, nettavis og radio

NRK har vært en perle for meg. Det er jo en serriøs redaksjon som sender ut til hele Norge. Det å ha fått spredd buskapet mitt og ikke minst at de har engasjert seg sånn betyr mye for meg. Det at jeg deltok på debatten gjorde at jeg ble en talsperson for bevissthet rundt kroppspress og ga meg flere muligheter til å snakke om dette. Det at jeg fikk lage en video med NRK Unormal som var sendt for å hjelpe skoleelever var givende og gøy. Det å ha fått til sammen 9 radio oppslag hos NRK og ikke minst fått en hel forside sak på NRK P3, NRK nyheter og NRK underholdning har gitt flere mennesker muligheten til å bli kjent med hva jeg jobber med, og har gjort at jeg har blitt kontaktet av flere organisasjoner som ønsker min hjelp. Jeg er også super takknemlig for å hatt min egen podcast hos dere. Tusen takk til NRK!

Her er 3 eksemplarer:

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/det-gikk-jo-helt-fantastisk.html

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/pa-forsiden-av-nrk.html

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/video-laget-sammen-med-nrk-unormal.html

Extraavisen - mine hjertesaker

Extraavisen har vært en fantastisk redakjson som har latt meg snakke høyt om det jeg brenner for, og hjertesakene mine. Det er ikke alltid redaksjoner bryr seg om å få fram ting som engasjerer og ikke bare er sladder, men en ting er sikkert hos extraavisen har jeg virkelig fått fram hva jeg forandre på.

Her kan dere lese artikklene extraavisen har skrevet om meg:

https://www.extraavisen.no/?s=stephany+la+rosa

Et budskap på så mange forskjellige måter

Et budskap på spansk:

 

Et budskap til ungdommen:

 

Et budskap til lokal samfunnet:

Et lettlest budskap:

Over 30 presseoppslag!

Under de siste 8 måneder har jeg fått over 30 presseoppslag, jeg har valgt å linke de jeg mener er viktigst for meg - de jeg har snakket om samfunnsproblemer i. Jeg vil takke alle avisene som har gitt meg en plass å snakke i, alle podkastene, alle radioene og alle tv-sendigene både i forbindelse med Miss Norway, men også de som har skrevet om meg og jobben jeg har gjort i 2021.

Det trenger ikke å være skummelt
Alle som brenner for noe, fortjener å bli hørt!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på