fbpx

Alle gode ting er fem.

Hei alle sammen!

Siden dette er en blogg, så vil jeg gjerne skrive om familien min. Familie er veldig viktig for meg, og mener dette er ett godt emne å skrive om, slik at dere kan bli bedre kjent med meg. Jeg er veldig glad i familien min, og syntes det er veldig koselig å dele dette med dere. Vi er fem jenter til sammen. Ja, dere leste riktig. Vi er fem, som jeg liker å si "alle gode ting er fem". Vi er fem vidt forskjellige jenter, med veldig sterke personligheter. Noen er sensitive og følsomme, noen er tøffe og har en utmerket stå på vilje. Men det er en ting vi alle fem jentene har til felles, og det er å snakke rett fra levra. Forstå meg rett, men vi tenker over hva vi sier, utrolig nok! Men det å kunne fortelle hva du mener, uten å være redd, mener jeg er en god egenskap. 

Vi kan begynne med minste mann, som da er meg. Etter meg har vi Tonje, Camilla, Rebekka & Catrine.
Vi er ikke hel søstre alle sammen, så noen er halvsøsken. Men for meg har det ingenting å si. Hos oss er alle velkommen uansett om vi har samme mamma og pappa, eller ikke. Her er noen bilder av de gale søstrene mine.

b2ap3_thumbnail_hei_20150130-203642_1.jpg

 

Også må jeg ikke glemme den gale moren min, som faktisk har skapt tre av oss.
hun er litt av en moroklump. Beste mammaen i verden.

b2ap3_thumbnail_hallo.jpg

Nå har dere sett den utrolige morsomme og herlige familien min. Takk for at dere tok dere tid til å lese dette, og kanskje dere også fikk en god latter. Hvem vet.

Vi blogges!

Location (Map)

Sandefjord, Norway
Nytt hjem
Semifinalist

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på