fbpx

Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outfit

Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outfit

Heihei! 

Nå sitter jeg på toget og er på vei innover mot Oslo. Som sagt så er mine tanker bare fokus på et sted. Jeg er kjempe klar for finalen til lørdag! Helt utrolig at det er nå det skjer, virkelig skjer at jeg står på den scenen som finalist. Er utrolig takknemlig. 

Nå tenkte jeg å svare på noen spørmsål jeg blir ofte spurt om. Hvis det er noe du lurer på som du ikke finner svar på i dette innlegget så er det bare kommentere eller sende meg en medling så skal jeg svare så godt jeg kan. Disse spørmsålene under her får jeg nesten hver dag, derfor tenkte jeg å skrive et innlegg hvor jeg svarer på spørsmålene slik at alle kan se. 

Når er finalen?

Finalen er 30.Juli, som vil si nå til lørdag!!

Hvordan føles det å være den yngste i konkurransen?

Det føles helt perfekt, det gjør meg ingen ting at jeg er yngst. Jeg startet tidlig i denne bransjen og jeg er klar over hva konkurransen innebærer og hva må til får å vinne . 

Hvorfor jeg er en verdi vinner som ung?

Jeg er ung, det er jeg klar over, men jeg er en kvinne som jobber mot suksess. Startet med vilje tidlig med dette, jeg lærer og er målrettet person. Jeg er veldig ambisiøs og dyktig i det jeg gjør. Alt dette og denne reisen lærer meg utrolig masse. Alt kan bli bare bedre, og jeg selv blir bedre hvor jeg er selv sikker og har selvtillit som er viktig for hver kvinne i samfunnet. 

Det viktigste er at innerst inne har jeg profesjonalitet, styrke,stil og ikke minst eleganse. Til slutt er jeg en kvinne med sterk stemme med frihet og rettigheter til å bruke den. Jeg gjør meg selv stolt og Norge stolt!

Hvor befinner finalen seg?

I Oslo. Finalen befinner seg på ''Åpen Scene''.

Kommer finalen på TV eller blir det direkte sending? 

Nei, det kommer ikke på TV. Det er muligens det blir direkte sending, men det som er 100% er at det blir laget en film som alle kan se på etter finalen. 

Hvor kan jeg kjøpe billetter? 

Dessverre,alt er utsolgt...

Hvordan kan jeg stemme på deg? 

Du kan stemme på meg ved å sende MISSU 15 til 1963. (10,-) Tusen takk til dere alle som heier, støtter og stemmer på meg. Det betyr utrolig masse for meg, dere er med på å skape en drøm til virkelighet. Tusen hjertelig takk! Dere kan stemme forresten så mange ganger dere ønsker. 

 

Det var det. Håper det var noen gode svar. Jeg ønsker dere alle en strålende helg. Stor klem fra meg! Slenger med et bilde av dagens OUTFIT! (Har blitt spurt om jeg kan legge ut bilder av outfiten min til tider) Here you goo :D 

- Selina Ilincic

 

Snaphat: Selinailincic \\ Instagram: @selinailincic

 

 

 

Døgnet mitt time etter time
Alt fra smått til stort!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på