fbpx

ANGST kan ikke hindre meg i å komme meg ut av komfortsonen min!

Angst kan ikke hindre meg i å komme meg ut av komfortsonen min!


ANGST kan ikke hindre meg i å komme meg ut av komfortsonen min!

Hei alle fine folk.

Først og fremst vil jeg bare introdusere meg først.
Jeg heter Jasmin, jeg er en 22 år gammel jente som kommer fra Bergen.

Jeg meldte meg på Miss Norway for en god grunn. Dette var for å komme meg ut av min såkalte komfortsone. Jeg er ganske sikker på at mange av dere har kjent på at det nye er skummelt.
Dette hender mange av oss, og stopper oss i å fullføre og følge våre drømmer og ambisjoner.

Dagen jeg fikk melding om at jeg var videre som deltager for Miss Norway 2024, ble jeg kjempe glad. Etter å ha fordøyet dette, begynte jeg å stresse.
Jeg begynte å tvile på om jeg skulle  skulle bli med på denne reisen, som deltager for Misse konkurransen 2024. Alt på grunn av angsten.

Siden jeg kan huske har jeg alltid slitt med angst og depresjon. Angsten startet allerede som 9 åring, hvor jeg ofte slet på skolen med læring og følte meg ikke som dem "andre" jentene.
Jeg var ekstremt redd for å snakke foran folk, fikk helt jernteppe. Jeg hatet å måtte snakke og lese foran alle i klassen. 

Når det var min tur å lese en side av boken, pleide jeg å rømme på toalettet slik at jeg kunne unngå det.

Å rømme fra det som er skummelt er helt naturlig, vi er mennesker. Vi er ikke roboter. Vi har følelser og emosjoner. Men vist det å "rømme" ødelegger og stopper deg i å fullføre dine drømmer, blir det vanskelig når du blir eldre.

Jeg nevnte at jeg ikke følte meg som de andre "jentene". Jeg var født her, oppvokst her og alt. Ingen norske gener, jeg er halt Albansk og halt Iransk.

Jeg lignet ikke på noen av de andre jentene. Mørkt tykt hår og blåe øyne. Jeg skapte et dårlig selvbildet for meg selv. Jeg begynte å sammenligne meg med andre, og følte rett og slett at jeg ikke var "fin" nok. Jeg var ikke glad i meg selv, og på grunn av denne sammenligningen med andre, ble det veldig vanskelig for meg.
Alt endret seg når jeg begynte å akseptere meg selv for den jeg er og mitt utsendte. For uansett hvordan man ser ut, er man vakker på sin måte. Man skal aldri sammenligne seg selv med noen. Du er vakker akkurat sånn du er. Og det håper jeg du vet.

Det å bli med som deltager Miss Norway er veldig spennende.
Jeg 100 prosent sikker på at du også bør søke. Og jeg oppfordrer deg til å gjøre det!

Uansett hva du sliter med må man ikke gi opp på sine drømmer. Man skal alltid prøve, og du er god nok som du er. Ikke la deg selv stoppe.
You can do the impossible!
♥__________________________________________________________________________________♥

Håper du vil bli med videre på min reise<3
Stor klem fra Jasmin<3

Facebook: Jasmin Ma

Ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Hm_julin01
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Cosplay - en hobby for alle
Slik lager du enkel Gnocchi (illustrert)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på