fbpx

Avisartikkel og møte

Hei igjen alle sammen. Nå har det gått en stund siden jeg fikk vite at jeg er med i semifinalen, og jeg er veldig glad og spent på veien videre. For noen dager siden hadde jeg et nytt innlegg i sunnhordland, som er lokalavisen på Stord. Her forteller jeg litt om forventningene jeg har videre i konkurransen. 

I dag har jeg også vært på møte med fadderstyret! der la vi planer for fadderuken i år. Det er viktig at vi stiller med et godt opplegg for både folk som drikker alkohol og de som ikke drikker. Denne uken reiser jeg til Oslo for å gå på catwalk-kurs med resten av jentene i konkurransen! Det blir veldig kjekt å møte de andre i konkurransen! Jeg trenger å øve meg mer på å gå i heler så det blir gøy å se hvordan jeg klarer meg der. 

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Being a big sister
Vasaloppet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på