fbpx

Vasaloppet!

Hei alle sammen :) 

Nå har jeg kommet hjem fra hytteturen jeg var på i helgen og jeg tenkte å fortelle litt mer om hvorfor jeg var borte og hva vi gjorde. Vi var jo nemlig i Dalarna i Sverige og grunnen til det var fordi kjæresten min skulle gå Vasaloppet. For de som ikke vet hva det er, så er det et årlig skirenn som er 9 mil langt, og det begynner i Sälen og avsluttes i Mora. 

Kjæresten min har gått dette rennet hele 11 ganger tidligere, så dette var hans 12 gang og år på rad som har gjennomførte det. Jeg var egentlig bare med som støtte denne gangen og kjørte i bil rundt løypa med foreldrene hans for å stoppe å gi han mat og drikke på veien, så han skulle ha nok energi. Han fullførte rennet på bare litt over 7 timer, noe som er utrolig bra med tanke på at denne vinteren ikke har vært så bra, og at han derfor ikke har kunnet trene på langrenn like mye som han ønsket. 
Jeg må virkelig si at jeg er så enormt stolt av han som nok en gang fullførte, jeg ser virkelig opp til viljestyrken og pågangsmotet hans, og det inspirerer meg så mye hver dag til å også jobbe hardt og stå på for å nå mine mål!

Dette var da andre gang jeg har vært med for å støtte han, og det er virkelig en helt unik stemning rundt hele arrangementet. Det er flere tusen mennesker både i og rundt løypene og masse positiv energi fra alle sammen, og selvom rennet er veldig tungt er de fleste av løperne også i godt humør, og spesielt når de går i mål kan man virkelig se hvor lettet og glade de er for å ha klart det.

Jeg og pappa har i flere år sett Vasaloppet på TV og jeg har alltid syntes det virker helt umulig å gå så langt på ski, men etter å ha sett kjæresten min gjøre det og vært der selv har jeg faktisk fått et lite sug etter å en dag gjør det selv også. Det er hvertfall et lite mål jeg har satt meg, så med den rette treningen og viljestryken tror jeg at det skal bli mulig innen noen år. Det hadde hvertfall vært en utrolig morsom ting å få til! 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail to learn more about what I can offer!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Avisartikkel og møte
Å bli voldtatt!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på