fbpx

Det beste innenfor solskjerming

Det beste innenfor solskjerming

Foto: Daniel Millan

//Annonse

Beskytt deg mot solen med paraflex wall. Dette er den mest praktiske parasollen innenfor solskjerming, og er inspirert av menneskekroppens allsidighet. Paraflex wall er en veggmontert paraply, og er den idelle skyggeløsningen. Enten det er til en liten balkong eller uteplass er paraflex ideel for å gi skygge på steder hvor en vanlig paraply er upraktisk. Paraflex wall kan enkelt justeres slik at du får skygge gjennom hele dagen.

Paraflex wall er inspirert av menneskekroppens allsidighet og den menneskelige armens manøvrebarhet og styrke. Dette er en plassbesparende paraply, uten sokkel og uten stolpe som gir deg mulighet til å skape skygge hvor du vil. Paraflex wall er lett, kompakt, tilbyr maksimal skygge og er svært vindbestandig.

 

Denne stilige parasollen gjør god nytte for seg både i hagen, bakgården eller på balkongen. Den kan fås i flere farger mot et tillegg i pris og leveringstid. Bli inspirert av paraflex wall og skap din drømmehage. Ønsker du å finne ut mer? Da kan du trykke HER eller ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Inne & Ute leverer unike designede interiør og eksteriørprodukter, samt innovativt tilbehør til ditt neste drømmested. Klikk deg inn på nettsiden for å finne ut mer. inneute.net

 

 

 

Sisteåret på sykepleien
Bringer magi til eventyret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på