fbpx

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 20 år gammel og går 2. året på sykepleien. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor. Jeg har en stor ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og er glad i utfordringer. Følg meg gjerne på reisen min i Miss Norway 2020.

Infeksjonsmedisinsk avdeling

Inak

Hei fine dere!

Nå har jeg startet i praksis på sykehuset, og jeg har vært så heldig å komme på infeksjonsmedisinsk avdeling! Det er utrolig spennende og utfordrende, og ikke minst veldig lærerikt. Spesielt nå med Covid-19 er jeg så glad for å få være med å bidra, og ikke minst se dette på nært hold. 

Avdelingen jeg jobber på er satt av til pasienter som er mistenkt for og positive for Covid-19. Da lærer jeg utrolig mye om smittevern, og viktigheten av dette. Ikke minst så lærer jeg mye om å se mennesker i krisesituasjoner i livet, og hvordan jeg kan hjelpe dem å håndtere dette. Menneskene som ligger på denne avdelingen får ikke motta besøk da de er i isolasjon frem til negativt svar foreligger. Det kan være vanskelig når alt man vil er å være med familien sin, eller få en god klem. Da er det viktig at vi som jobber der er der for disse menneskene. Jeg har virkelig fått kjenne på at jeg har valgt riktig yrke, og er så glad i jobben min! Nå er jeg veldig spent og klar til å bli ferdig utdannet, og gleder meg til veien videre.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du hjelpe meg mot drømmen om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende sms "MISSU 8" til 1963. 20kr per stemme. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

  91 Hits
91 Hits

Det beste innenfor solskjerming

Det beste innenfor solskjerming

Foto: Daniel Millan

//Annonse

Beskytt deg mot solen med paraflex wall. Dette er den mest praktiske parasollen innenfor solskjerming, og er inspirert av menneskekroppens allsidighet. Paraflex wall er en veggmontert paraply, og er den idelle skyggeløsningen. Enten det er til en liten balkong eller uteplass er paraflex ideel for å gi skygge på steder hvor en vanlig paraply er upraktisk. Paraflex wall kan enkelt justeres slik at du får skygge gjennom hele dagen.

Paraflex wall er inspirert av menneskekroppens allsidighet og den menneskelige armens manøvrebarhet og styrke. Dette er en plassbesparende paraply, uten sokkel og uten stolpe som gir deg mulighet til å skape skygge hvor du vil. Paraflex wall er lett, kompakt, tilbyr maksimal skygge og er svært vindbestandig.

 

Denne stilige parasollen gjør god nytte for seg både i hagen, bakgården eller på balkongen. Den kan fås i flere farger mot et tillegg i pris og leveringstid. Bli inspirert av paraflex wall og skap din drømmehage. Ønsker du å finne ut mer? Da kan du trykke HER eller ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Inne & Ute leverer unike designede interiør og eksteriørprodukter, samt innovativt tilbehør til ditt neste drømmested. Klikk deg inn på nettsiden for å finne ut mer. inneute.net

 

 

 

  211 Hits
211 Hits

Sisteåret på sykepleien

ina

Hei fine dere!

Nå er 3. og siste året på sykepleien endelig i gang. De to siste årene har gått så utrolig fort, og det har vært så lærerikt og spennende. Jeg er sikker på at det siste året blir like lærerikt, og jeg er så klar for å bli ferdig utdannet sykepleier.

Neste uke skal jeg ut i min 5 praksisperiode, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Denne gangen er det medisinsk praksis som står for tur, og på infeksjonsmedisinsk avdeling. Det er så spennende å være i praksis da det gir et godt innblikk i hvor man kunne tenke seg å jobbe etter endt utdanning. 

Jeg har også startet å tenke på hva jeg skal skrive bacheloren min om, og gleder meg til å komme i gang.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Vil du hjelpe meg å nå drømmen om å representere Norge i Miss Universe? Da kan du stemme ved å sende SMS "MISSU 8" til 1963(20kr). Setter utrolig stor pris på hver eneste stemme.

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  160 Hits
160 Hits

Min hjertesak

 

Hei fine dere!

Leger uten grenser er min største hjertesak, og er en organisasjon jeg støtter og respekterer så mye. De er en helt nøytral og uavhengig organisasjon som hjelper til der det er størst behov. Det som tiltrekker meg ved leger uten grenser er at de hjelper alle, og jobber for alle. Slik er det også i min jobb som sykepleierstudent og fremtidig sykepleier. Alle skal få like god helsehjelp uansett hva. 

Vi i Norge er veldig heldige som har tilgang på god helsehjelp. Det er det dessverre ikke alle som har, men jeg mener alle burde ha de samme rettighetene til helsehjelp.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Daniel Millan

Min ambisjon er å jobbe for leger uten grenser som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Det å få bidra i den fantastiske jobben de gjør har alltid vært en stor drøm for meg.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg ble intervjuet av S24 om leger uten grenser, og hvorfor det er min hjertesak. Hele saken kan leses HER.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å stemme meg frem i Miss Norway 2020. Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 8" til 1963(20kr).

Følg meg gjerne sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  301 Hits
301 Hits

Min sommer

Hei fine dere!

Denne sommeren har gått utrolig fort, og det nærmer seg studiestart og siste året på sykepleien. Etter min praksis i hjemmesykepleien tidligere i år, ble jeg tilbudt jobb, noe jeg syntes var veldig stas. Jeg jobber også i en bolig for funksjonshemmede, så denne sommeren har for det meste gått i jobb. Det er stort behov for helsepersonell for tiden, og jeg er så glad for å kunne bidra. Jeg trives så godt med å jobbe med mennesker, og synes det er veldig givende. 

Miss Norway finalen nærmer seg med stormskritt og jeg er så spent på tiden frem mot finalen! Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kunne du tenke deg å hjelpe meg å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende "MISSU 8" til 1963. Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

  231 Hits
231 Hits

Se mitt TV intervju

Amine-og-Ina

Hei fine dere!

For noen uker siden var jeg og Amine på et TV intervju med TV Østfold til programmet "God sommer Østfold". Det var utrolig spennende å være med på, og på mandag denne uken startet det å gå på tv. Det skal gå på reprise i hele sommer, og er absolutt verdt å få med seg! Hele intervjuet kan ses nedenfor, fra ca 40 minutter.

 

 

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2020? Da hadde jeg satt utrolig stor pris på om du kunne tenke deg å stemme på meg. Det kan du gjøre ved  å sende "MISSU 8" til 1963 (20kr) per stemme. Er så takknemlig for hver eneste stemme!

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

  394 Hits
394 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på