fbpx

Mitt navn er Ina Kollset, jeg er 21 år gammel og går sisteåret på sykepleien. Planen min er å videreutdanne meg til å bli jordmor. Jeg har en stor ambisjon om å jobbe for leger uten grenser, som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og er glad i utfordringer. Følg meg gjerne på reisen min i Miss Norway 2020.

Finaleklar med valstad velvære

2 Foto: Joe Urrutia

//Annonse

Hei fine dere!

Før finalen i Miss Norway hadde jeg en del forberedelser å gjøre, og i den forbindelse jeg var hos min samarbeidsparter valstad velvære for å ordne hår og vipper før den store dagen. Hege som jobber der er utrolig dyktig og nøyaktig, og gjør alt hun kan for å gi deg det resultatet du ønsker.

Jeg satt på tape extensions før finalen, og kunne ikke vært mer fornøyd! Håret ble så langt og fyldig noe jeg alltid har drømt om! Jeg har tynt og nordisk hår fra før, så det å endelig få muligheten til tykkere og lenge hår var utrolig deilig! Jeg fikk virkelig drømmehåret mitt! Nedenfor ser du før/etter bilde, og det ble så utrolig fint!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Før finaledagen satt jeg også på vippeextensions, og jeg er så heldig å ta vippeextensions hos flotte Hege! Jeg har aldri vært mer fornøyd! Her utføres det nøyaktig arbeid, utrolig god service og god kvalitet. Kunne du tenke deg å våkne opp hver morgen med fyldige, lange og fine vipper? Da er dette den perfekte muligheten for deg! Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kunne du tenke deg å prøve ut vippeextensions, tape extensions eller andre behandlinger valstad velvære tilbyr? Da kan du ta kontakt med Hege på tlf 41505428 eller HER.  Valstad velvære tilbyr noe for alle, så jeg er sikker på at du finner en behandling som passer for deg! Det er også mulig å kjøpe gavekort, som er en perfekt gave å gi bort til jul!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Roger Myrland

                                              

1495 Hits

Høstshoot del 2

122890290_3390050407738594_4788143933384549436_n

Hei fine dere!

Her kommer noen flere bilder fra fotoshooten min med Simen Gald for noen uker tilbake. Bildene ble tatt på vakre alby i Moss, og jeg er så fornøyd med resultatet!

Nå er det kun 3 dager igjen til finalen i Miss Norway, og jeg gleder meg så utrolig mye til å stå på scenen og vise frem alt jeg har jobbet med det siste året. Det blir også kjempekoselig å se alle jentene igjen. 

Det er mulig å stemme frem til 29.10 klokken 23:59, og jeg hadde satt så utrolig stor pris på om du kunne tenke deg å stemme på meg! Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 8" til 1963(20kr). Så takknemlig for hver eneste stemme,  og man kan stemme så mange ganger man vil ❤

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

1433 Hits

Min reise i Miss Norway 2020

missn Foto: Simen Gald

 

Hei fine dere!

Nå nærmer finalen seg med stormskritt, og jeg er spent på hva kvelden vil bringe. Jeg er så glad for å blitt kjent med så mange flotte jenter, som jeg kan kalle venninner. Det er noe jeg elsker med Miss Norway, at vi kan sosialisere oss og få venner for livet. Alle har jobbet hardt og jeg syntes alle er verdige vinnere i mine øyne. Nå er det over ett år siden jeg meldte meg på, og jeg har fått gjort utrolig mange spennende aktiviteter underveis. Ved siden av Miss Norway deltagelsen går jeg sisteåret på sykepleien. Det har ikke alltid vært like lett å kombinere, ettersom vi er i litt spesielle tider, og mye av tiden min gått til å hjelpe koronapasienter på sykehuset.

Jeg ser positivt på enhver situasjon. Jeg har virkelig lært meg å strukturere hverdagen slik at jeg har fått forberedt meg godt til finalen, selvom det til tider har vært lite søvn!  Det har vært fin kombinasjon med mye arbeid. Når man brenner for noe, gjør det arbeidet gøyere. Det å kunne kombinere sykepleien med Miss Norway gir meg motivasjon i hverdagen! Dette er noe jeg kommer til å ta med meg videre i livet. Det og ha et mål, en ambisjon eller aktivitet på siden av jobben gir mer glede i hverdagen, så det er et lite tips fra meg til dere.

Jeg ønsker å være et godt, sunt forbilde ved å inspirere andre til å nå drømmen sin. Jeg ønsker å vise at man ikke skal gi opp målene sine, og hvor viktig det er å følge drømmene sine og ha troen på seg selv. Jeg er glad for at jeg valgte og melde meg på Miss Norway for andre gang. I år er jeg virkelig forberedt. Som Miss Norway skal jeg øve målrettet og ta med Miss Universe kronen hjem til Norge hvor den hører hjemme! 

 

Foto: Daniel Millan

Første møte med de andre jentene var vi på et catwalkkurs hvor vi ble instruert i å gå på høye hæler av vår flotte coach Klara Szalai. Det ser kanskje lett ut, men det ligger flere år øving bak det for min del. Hælene mine er hele 14 cm, så jeg går med de så ofte jeg kan. Jeg og jentene har blitt en så fin sammensveiset gjeng, og i sommer møttes vi igjen på beautycamp. Her øvde vi til finalen hvor Klara hjelper oss med korografi, lager dans og show som skal vises på scenen. Gled dere! Her ser du et bilde av oss jentene fra beautycampen. 

 

Foto: Daniel Millan

 Til Klara, Henriette (Miss International Norway 2019) og Helene (Miss Norway 2019), tusen takk for god støtte, veiledning, og motivasjon. Dere er utrolig dyktige, og flinke til å gi gode tilbakemeldinger på hva hver enkelt kunne forbedre! Det settes stor pris på. Jeg er så takknemlig for all hjelp dere tilbyr oss jentene, og har virkelig tatt imot all hjelpen jeg kan få!

 Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Simen Gald

Min største hjertesak er leger uten grenser og det fantastiske arbeidet de gjør. Som snart ferdig utdannet sykepleier, og senere jordmor har jeg en stor ambisjon om å jobbe for dem. Jeg har fått muligheten til å se koronasituasjonen i Norge på nært hold, ved å jobbe på infeksjonsavdelingen på kalnes sykehus. Det har vært både spennende, lærerikt men også skummelt! Jeg er takknemlig for den kunnskapen jeg har fått, og at jeg har fått muligheten til å utvikle meg selv som sykepleier. Jeg ønsker å jobbe for leger uten grenser for å bidra med hjelp til de landene som ikke har de samme ressursene, som vi i Norge er så heldige å ha. Det som engasjerer meg med leger uten grenser er at de er helt nøytrale og uavhengige. Slik er det også i min jobb som fremtidig sykepleier, og jeg mener at alle skal ha rett på like god helsehjelp. Dette vil jeg sette fokus på i Miss Universe, og kunne spre budskapet til verden. Jeg tror på en verden hvor alle har de samme rettighetene på helsehjelp.

 
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Sitat fra presseoppslag

Det jeg elsker mest med Miss Norway er å kunne samarbeide med veldedige organisasjoner. Det er givende for meg og gir meg glede og kunne hjelpe andre. Jeg har vært frivillig i flere forskjellige veldedige organisasjoner, blant annet kreftforeningen, organdonasjon, caritas og ekornhjelpen. 

Ekornhjelpen er en frivillig organisasjon som redder foreldreløse ekornbabyer. Målet til ekornhjelpen er å bidra med selvhjelp, slik at ekorn som ikke klarer seg selv, får den hjelpen de trenger frem til de kan slippes ut. Når en ekornbaby mister moren sin trenger den desperat hjelp, og da er den beste overlevelsessjansen å finne noen til å ta vare på de frem til de er store nok til å klare seg selv. Som frivillig i ekornhjelpen har jeg fått god veiledning i hvordan vi best mulig kan ta vare på dem, samt hjelpe de til å klare seg selv.

 Jeg tok vare på en ekornbaby som var omtrent 3-4 uker. Han ble funnet alene i en hage, og gjenforening med mor ble forsøkt i lang tid før vi innså at han var alene. Han fikk morsmelkerstatning for hunder hver 3. time, og jo eldre han ble jo mer fast føde kunne han spise. Det var en helt fantastisk opplevelse å hjelpe denne ekornbabyen, og det føltes godt å slippe han ut i skogen igjen. Jeg krysser fingrene for at han lever lykkelig i skogen med sin egen ekornfamilie.

 Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Underveis i konkurransen har jeg samarbeidet med noen fantastiske fotografer, nemlig Daniel Millan (@dmillanphotography) og Simen Gald (@simengald_photography) som jeg ønsker å gi en stor takk til. Jeg er så glad og takknemlig for all tiden de har lagt ned for å hjelpe meg. Jeg er utrolig glad i å stå foran kameraet, og syntes det er utrolig spennende! Jeg utvikler meg mer og mer for hver fotoshoot, og det er det som gjør det så utrolig gøy.

Foto: Daniel Millan

Foto: Simen Gald

Alle deltagerne skulle før finaleuttaket lage en presentasjonsvideo, og den fikk jeg god hjelp av Black Film AS til å lage. Jeg er så fornøyd med hvordan sluttresultatet ble! Tusen takk Black Film AS dere er utrolig dyktige! 

Jeg har også vært så heldig å få god mediedekning gjennom min Miss Norway deltakelse, med over 35 presseoppslag. I tillegg har jeg og Amine blitt intervjuet på TV programmet God Sommer Østfold, noe som var kjempegøy! Mine presseoppslag har handlet om alt fra min deltakelse generelt, til at jeg tar opp saker jeg syntes er viktige, og brenner for. En stor del av konkurransen for meg er å få en større plattform til å spre viktige budskap og informasjon. Jeg ønsker at folk skal se på meg som en person som ikke er redd for å dele meninger, og som kjemper for det jeg tror på. 

Presseoppslag om min hjertesak, Presseoppslag moriaPresseoppslag om ekornhjelpenPresseoppslag finaleuttakPresseoppslag klar for finale

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Gjennom konkurransen har jeg også jobbet med markedsføring for to flotte bedrifter, nemlig valstad velvære og inneute AS. Jeg føler meg så heldig som har så flotte samarbeidspartnere, og er takknemlig for at de hadde troen på meg, og alt vi har fått til sammen. Det å jobbe med markedsføring har fått meg til å bli mer kreativ, og det har vært så gøy!

Ett av innleggene mine for valstad velvære: Så enkelt får du drømmehåret

Ett av innleggene mine for Inneute AS Årets julegave

Foto: Daniel Millan

Jeg ønsker å takke for all støtte og gode tilbakemeldinger jeg har fått gjennom min Miss Norway deltakelse, og er så takknemlig for alle som følger med på reisen min. Dere gjør reisen i Miss Norway komplett. Miss Norway har utviklet meg som person, fått meg til å komme ut av komfortsonen min, og ikke minst har jeg lært så ufattelig mye og fått venner for livet. Dette er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Med en uke igjen til finalen er jeg kjempespent, og gleder meg sånn til å vise dere alt jeg har jobbet med i et helt år!

Jeg ønsker også å si tusen takk til Miss Norway organisasjonen for all jobben de legger ned for oss deltakere. Det settes stor pris på!

Foto: Daniel Millan

Er jeg din favoritt til å vinne Miss Norway 2020? Da setter jeg stor pris på om du vil gi meg din stemme! Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 8" til 1963.(20kr) ❤ Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme. Du kan stemme så mange ganger du vil!

Følg meg gjerne på sosiale medier: 

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

 

1760 Hits

Høstshoot

Ina-Kollset-hst

Hei fine dere!

Høsten er en så fin tid på året, og ikke minst perfekt tid til å få tatt noen bilder i fin natur og fine omgivelser. Jeg har begynt å samarbeidet med en ny fotograf som heter Simen Gald, og han er utrolig dyktig! Sammen fikk vi noen kjempeflotte bilder.

Nedenfor deler jeg noen av bildene vi har tatt sammen, og jeg kommer til å dele flere i et senere innlegg. 

 

Forhåndsvisning av bilde

 

Nå er det under to uker igjen til finalen i Miss Norway 2020, og jeg hadde satt så utrolig stor pris på om du vil gi meg din stemme! Du kan stemme ved å sende "MISSU 8" til 1963. (20kr). Det er mulig å stemme så mange ganger man vil!

Trenger du eller din bedrift markedsføring? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

1357 Hits

Teller ned dagene

Ina-kollset-Miss-Norway-deltaker-2020

Foto: Daniel Millan

Hei fine dere!

Nå nærmer finalen i Miss Norway seg med stormskritt, og jeg er så utrolig spent! Dette er dagen vi har ventet på, og jobbet mot i så lang tid, så det å endelig få vise frem alt vi har gjort og øvd på gleder jeg meg mye til. Alle antrekkene er i boks, catwalken er godt øvd inn, og talen om min hjertesak er på plass. Det som gjenstår nå er å kose seg og ha det gøy på selve finaledagen.

Jeg er så utrolig takknemlig for alle som har støttet meg og heiet på meg gjennom konkurransen, det betyr veldig mye! Og spesielt takk til mine samarbeidspartnere valstad velvære og inneute

Foto: Daniel Millan

Det er fortsatt mulig å stemme meg frem i Miss Norway, og det kan du gjøre ved å sende sms "MISSU 8" til 1963. (20kr per stemme). 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - veien til Miss Norway 2020

889 Hits

Infeksjonsmedisinsk avdeling

Inak

Hei fine dere!

Nå har jeg startet i praksis på sykehuset, og jeg har vært så heldig å komme på infeksjonsmedisinsk avdeling! Det er utrolig spennende og utfordrende, og ikke minst veldig lærerikt. Spesielt nå med Covid-19 er jeg så glad for å få være med å bidra, og ikke minst se dette på nært hold. 

Avdelingen jeg jobber på er satt av til pasienter som er mistenkt for og positive for Covid-19. Da lærer jeg utrolig mye om smittevern, og viktigheten av dette. Ikke minst så lærer jeg mye om å se mennesker i krisesituasjoner i livet, og hvordan jeg kan hjelpe dem å håndtere dette. Menneskene som ligger på denne avdelingen får ikke motta besøk da de er i isolasjon frem til negativt svar foreligger. Det kan være vanskelig når alt man vil er å være med familien sin, eller få en god klem. Da er det viktig at vi som jobber der er der for disse menneskene. Jeg har virkelig fått kjenne på at jeg har valgt riktig yrke, og er så glad i jobben min! Nå er jeg veldig spent og klar til å bli ferdig utdannet, og gleder meg til veien videre.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du hjelpe meg mot drømmen om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende sms "MISSU 8" til 1963. 20kr per stemme. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

795 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på