fbpx

Besøksvenn!

Besøksvenn!

God kveld alle!

Beklager jeg ikke har blogget den siste uken. Har vært utrolig mye på gang her. Jeg har blant annet meldt meg som frivillig i Frivilligsentralen Fredrikstad. Jeg hadde et fint møte med de tidligere i uken, der vi fant ut av hvilket arbeid som passet best til meg. Og i løpet av en time så hadde jeg fått valgt noen oppgaver som jeg syntes var interessante. Blant annet å være besøksvenn for eldre! 

Jeg er veldig glad i eldre mennesker, og har så mye respekt for de. Personlig har jeg bare en av mine besteforeldre igjen her på jorden. Og hun bor i Russland. Når jeg var liten var vi mye på besøk, og jeg hadde et tett bånd med besteforeldrene mine. Dessverre var det slik at jeg mistet evnen til å snakke russisk når jeg kom i tenårene pga lite trening. Og det ble vanskeligere å kommunisere. Når jeg kom på videregående tok jeg et valg om å prioritere tid med bestemor. Og valgte derfor å ta siste året av VGS på Norsk-Russisk skole i Murmansk. Det var en helt utrolig opplevelse! Og et av de beste valgene jeg noensinne har gjort. Jeg fikk et flott år i Murmansk der jeg fikk fantastiske venner, både norske og russiske. Samtidig som jeg kunne være i nærheten av familie og slekt. Familie er det viktigste for meg. Og jeg fikk en slik glede av å kunne støtte, gi trygghet og kjærlighet til min bestemor. Derfor er det så godt å kunne bidra med å hjelpe eldre her hjemme også. Det er mange eldre som sitter helt alene, er ensomme eller som bare ønsker noen å ha en samtale med. Det å være en besøksvenn betyr så mye for de. Jeg gleder meg til å blogge videre om dette senere. Og har en følelse på at dette blir utrolig gøy! Muligens noen morsomme prosjekter på gang;) Så stay tuned!

 

God kveld videre!

-Isabel

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

facebook: https://www.facebook.com/Isabel-Kemi-Miss-Norway-2020-deltaker-110342267032460/?modal=admin_todo_tour

 

bilde hentet fra nettsiden.Frivilligsentralen 

 

 

VM i Paris
Edru! Hvorfor? Fordommer? Hva går jeg glipp av?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på