fbpx

Edru! Hvorfor? Fordommer? Hva går jeg glipp av?

God ettermiddag<3

Jeg tenkte å fortelle litt om hva som gjør at jeg skiller meg ut fra mange andre, kanskje dette gjøre deg mer kjent med meg<3 

Jeg er ei jente som velger å ikke drikke alkohol og mange lurer på hvorfor? Har jeg fordommer mot dem som gjør det? Har andre fordommer mot meg, som velger å være avholdt? Hva jeg går glipp av?

Disse spørsmålene skal jeg nå svare på<3

 

Hvorfor drikker du ikke, det er jo det de fleste gjør i helgene? For det første så har det nok med min kristne tro å gjøre. Hvis vi ser bort i fra det, velger jeg å ikke drikke fordi jeg ikke har behov for det. Jeg er ganske frampå, vill og engasjert, som gjør at jeg lettere kan ta del i det som skjer rundt meg.

Det er rett og slett et valg jeg har tatt i forhold til hva jeg tror er best for meg. Det at jeg er avholds føler jeg ikke er noen begrensninger for meg, men heller en større trygghet<3 

 

Har du fordommer, eller har andre fordommer mot deg? Jeg har ikke fordommer mot personer som ønsker å drikke, tvert i mot. Jeg er stadig i omgivelser med påvirkede personer, og digger å være med dem.

Mine venner og bekjente har heller aldri hatt fordommer mot meg, og inviterer meg stadig med. De som kjenner meg respekterer mitt syn på alkohol, og jeg respekterer deres. Det er utrolig mange som kommer bort til meg og synes det er kult og bra at jeg velger det jeg velger. Det er jeg veldig takknemlig for<3

 

Hva går jeg glipp av? Personlig vil jeg si at jeg ikke går glipp av noe, men som sagt så har jeg aldri vært alkoholpåvirket og blir derfor vanskelig å svare helt konkret på dette spørsmålet.

Russetiden jeg hadde, var den mest minnerike perioden i mitt liv, og jeg savner det veldig. Selv om jeg var edruruss, koste jeg meg masse og levde livet. Generelt i helgene vil jeg påstå at jeg får med meg minst like mye som resten av vennegjengen<3

 

Uansett om du velger det ene eller det andre, er det viktig å respektere hverandres valg<3

 

Har du eller noen du kjenner lyst til å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/

 

Besøksvenn!
Treningstips?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på