fbpx

Bikinishopping

Bikinishopping

Bloggbildet er tatt av Rolf-Ørjan Høgset i forb med Porto br. modell-konkurransen i 2012. 


Jeg har endelig funnet et par bikinier jeg liker! Jeg syns det er så mye kjedelig i butikkene for tiden, og begynner å bli temmelig lei av alt det oppbrukte designet på VS-bikiniene! Jeg er ganske kresen på klær, selv om det ikke nødvendigvis trenger å koste en formue for at jeg skal syns det er fint :) Bare det tar oppmerksomheten min med en gang, og jeg ikke glemmer det selv om jeg surfer litt videre.. 

Den her syns jeg er rålekker! jeg skulle kanskje ønske det var en trekant-overdel på den.. Men skitt au! Sjekk den råfine fargen! 
Og underdelen er akkurat passe spesiell! :D

b2ap3_thumbnail_jasmine.jpgb2ap3_thumbnail_300-1.jpg


Jeg er helt sikker på at blåfargen blandet med sølv er kjempefin mot en litt solbrun hud!! 


Bikini nr. 2 er jeg litt i tvil på! Den er egentlig utrolig kul, men jeg har en følelse av at blondt langt hår, så store pupper og solbrun hud sammens med alt dette glitteret kan bli litt overkill! :P Uansett en fet bikini! 


b2ap3_thumbnail_glitter_glam.jpgb2ap3_thumbnail_300.jpg

Underdelen på den her får meg faktisk til å måpe! Bikini nr. 3 er litt mer nøytral! Jeg liker detaljen midt på overdelen med lenkene.. Og jeg liker fargene! Men jeg vet liksom ikke helt om den blir litt borte blandt mye annet fint? 

b2ap3_thumbnail_molly_mermaid.jpgb2ap3_thumbnail_molly_mermaid-1.jpg


Jeg har ikke helt bestemt meg, og tror jeg kommer til å kikke litt videre rundt, før jeg tar noen endelig avgjørelse :) Dere må gjerne komme med tips og råd om nettsider eller butikker med litt spesielle bikinier :) Jeg vet de har fått inn en del fint både på H&M og Gina Tricot, men det er så kjedelig å gå rundt med det samme som alle andre! 


Nå er det snart jobb, og en liten soltime med min søte venninne Mia :) Ha en fin dag, folkens :) 


-Anette <3

Let the journey begin
Rolf-Ørjan Høgset - Fotograf samarbeidspartner

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på