fbpx

Bildedryss fra shoot med Issy Makeup Store og Lenaz

Annonse: Issy Makeup Store og Lenaz - Løken Klær og Sport

Som lovet kommer det et bildedryss fra mandagen da jeg ble sminket hos Issy Makeup Store på Bjørkelangen og tok bilder med klær fra Lenaz - Løken klær og sport. Jeg fikk tilsendt de første bildene fra dagen i går, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Usminket og klar til å sette i gang

Underveis i prosessen

Denne maskaraen fra e.l.f Cosmetics gir helt utrolig lange øyevipper!

Siste hånden på verket

Sminken er klar, håret er stylet og Isabella er i gang med fotograferingen til Instagram-profilen til @issymakeupstore

"Fångad av en stormvind" med litt deilig vind i håret

Fun fact: dette er Aurskog-Hølands første og eneste rulletrapp. Den går kun oppover, så når du skal ned må du enten ta beina fatt eller heisen ned igjen

Her er jeg på vei nedover trappa igjen

Følte meg så sommerlig og fin i dette antrekket fra Lenaz. Nydelig sommerkjole og den passer perfekt med jakken over til kjølige sommerkvelder. Oppdateringer på nyheter finner du på Facebook-siden til Lenaz - Løken klær og sport ved å klikke her

Se på den øyensminken da! Så kult med masse fokus på øynene og flotte farger

Alle foto: Tiril Lunaas

Håper dere likte bildene! Jeg venter fortsatt på bildene vi tok ute på Hvaler, men tenkte det var fint å dele de bildene jeg har fått med dere allerede nå.

Nå kan man stemme på sin favorittfinalist i årets Miss Norway, og jeg håper du vil stemme på meg. Send MISSU 5 til 2401 for å stemme. En stemme koster 20 kroner og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Forberedelser til Haugesund
Malingsdag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på