fbpx

Malingsdag

Heii! Og takk for at du kommer innom her. <3

 

I dag har vært en herlig dag i godt selskap! Og det å kunne være med og gjøre noe positivt er så givende! Så, siden det er sommerferie og Corona er det flere firmaer som trenger er hjelpende hånd i denne tiden. Derfor har i dag fått æren av å være med El-partner med å male vegger her i Trondheim. Utrolig moro å kunne prøve seg på nye prosjekter og ting som man ikke har gjort før!

 

Så, dagen begynte med en tidlig morgen hvor man hadde noen møter. Etter det ble det en lang og koselig frokost med mamma, før man fikk på seg noen maleklær og kom seg i vei for å male vegger.

 

For min del er maling av vegger helt nytt, og må si jeg var litt småstressa for å ikke få til strøkene så jevnt som de bør være. Men å hoppe i det er jo den beste måten å lære på, så det var bare å brette opp ermene og stupe i det.

 

Maling var såå gøy! Visste heller ikke at teknikken er slik at man maler med en liten kost øverst langs listene i taket, for å unngå å komme bort i taket. Etter det bruker man rullen for å male jevne og lange strøk nedover veggene. Man lærer så lenge man lever.

 

Dette har vært en herlig dag hvor man både har bidratt positivt, lært noe nytt og hatt en super dag i godt selskap!

 

Tusen takk!

Bildedryss fra shoot med Issy Makeup Store og Lena...
The waiting game
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på