fbpx

Bilder i høstens farger

Vi alle kan si at høsten er nydelig om været er bra! Ja gule, oransje, brune og litt grønne farger er omringet oss, og naturen er på sitt beste. I den forbindelse klarte jeg ikke å dy meg med å ta noen bilder i det vakre høstværet! Den profesjonelle fotografen Lise Merethe Bardalen Dåstøl fotograferte meg i vakre Vennesla for noen dager siden<3 Et vakkert smil og utrolig lett å jobbe med, det er med slike fotografer det er gøy å stå foran kamerater:) 

Etter å spurt etter typiske livlige høstbilder har de nå kommet, og jeg kan ikke vente med å dele det med dere<3

Trenger du fotograf, inspirasjon eller har spørsmål kan du kontakte henne her:

Facebook:https://www.facebook.com/berdalendesign 

Nettsiden: https://www.berdalendesign.no/?fbclid=IwAR2svZ5Vq-UIfgGPdiXjQYu_D_Qs8_5NDjrHQgDVfndkeOd5cCG2PO7aK9M 

 

Ha en fin dag videre:)) Mange klemmer<3

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Katter som er dumpet ved avfallsanlegg
Hverdagsglam med Gaia!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på