fbpx

Hverdagsglam med Gaia!

Sponset innlegg.

Hei alle sammen! :) 


I dag skal jeg dele noen nye favoritter fra klesbutikken Gaia. Denne gangen har jeg lagt fokuset på glamorøse hverdagsantrekk. 
Jeg syntes virkelig alle fortjener å føle seg litt ekstra glamorøs, i en kanskje litt mer vanlig hverdag. Det man velger å kle seg i kan virkelig være med på å gi den følelsen, og Gaia er det perfekte stedet å dra, om du ønsker det lille ekstra i hverdagsgarderoben din!
Hos Gaia finner du ikke bare glamorøse antrekk i forhold til form og farger, men den elegante og eksklusive følelsen får man også fra de flotte stoffene og den utrolig gode kvaliteten på plaggene! 

Gaia fører merker som blant annet Cambio, Marc Cain, Max Volmáry, Beaumont, Angoor og mange fler, og alle klærne finnes i størrelser fra 32-46!
Butikken finner du i Øvre Slottsgate 5 i Oslo, bare et steinkast unna Karl Johan’s gate. De har også en nettbutikk hvor du kan finne og handle alle klærne, Gaiashop.no

Jeg har her plukket ut, og stylet noen av mine glamorøse favoritter, og alle plaggene finner du selvsagt hos Gaia! Utover dette har de utrolig mye annet fint til alle anledninger, så jeg kan derfor virkelig anbefale å ta turen innom butikken eller nettbutikken deres, for jeg kan nesten garantene at du finner noe du vil like! 

Mønstret blazer, Marc Cain
Mørkblå bukse, Cambio

Lilla bluse, Marc Cain

Blått skjørt, Marc Cain

Blå blazer, Marc Cain
Lyseblå skjorte, Max Volmary 

Rutete bukse, Cambio

Velur bukse, Cambio

Rød silkeskjorte, Max Volmary
Vest i fuskepels, Marc Cain

Om du ønsker flere tips til høst- og vintergarderoben din, kan du titte innom et av mine tidligere blogginnlegg (trykk her for å komme dit), hvor du kan få enda mer inspirasjon til flotte antrekk og plagg, som du finner hos Gaia! 
Ellers kan du følge de både på Instagram (@gaiashoposlo) og Facebook (Gaia Shop Oslo) for flere oppdateringer og enda mer inspirasjon!

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemme teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/


Bilder i høstens farger
En kamp mot menneskehandel gjennom fotball del 2.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på