fbpx

Dette er meg - presentasjonsblogg

Hei alle sammen! I går var endelig tiden inne for å dele presentasjonsvideo og bikinibildene våre. I dag tenkte jeg å skrive et innlegg som gir dere mulighet til å bli litt bedre kjent med meg. 

Foto: Freydis 

Mitt navn er Guro Bønes Tobiassen. Jeg er 21 år og kommer fra Harstad. I fjor høst flyttet jeg til Lillestrøm for å studere sykepleie. Jeg har alltid vært glad i å omgås mennesker og bestemte meg tidlig for at jeg ønsket en jobb hvor jeg fikk møte nye mennesker og arbeide sammen med andre, og da ble sykepleier et naturlig valg for meg. Studiet gir mange muligheter, både når det kommer til jobb, men også når det kommer til videreutdanning. Jeg har enda ikke funnet ut hvilken retning som passer meg best, men mulighetene er mange og jeg ser frem til å se hvor jeg ender opp. 


Foto: Freydis 


Foto: Freydis 

Som person er jeg spontan, positiv og glad i nye utfordringer. Jeg elsker å oppleve nye ting - mat, plasser og kulturer, og ser fram til den dagen dette igjen blir mulig. 
Fysisk aktivitet har bestandig vært en stor del av min hverdag og jeg er så heldig å komme fra en plass i Nord-Norge med den mest fantastiske naturen. Her har jeg hatt gleden av mange fine fjellturer og lange dager ute. 


Foto: Freydis


Foto: Freydis 

Jeg meldte meg på Miss Norway fordi jeg ønsker å inspirer og motivere de rundt meg. Deltakelsen min har vært med på å skape en platform hvor jeg kan dele saker som står meg nært, og som jeg mener er viktig. Gjennom konkurransen har jeg kommet i kontakt med mennesker jeg ellers ikke ville kommet tett på. For meg er dette noe av det beste med konkurransen, det å få møte nye mennesker og la meg inspirere av de slik at jeg videre kan løfte andre opp og frem. 


Foto: Freydis 

Min hjertesak 

Et viktig tema som står meg nært, er naturvern. Jeg forstod først viktigheten av dette etter mine to år med biologi på skolen. Det var da jeg virkelig forstod at «alt henger sammen med alt». Dersom et lite insekt forsvinner, kan dette få alvorlige konsekvenser for flere økosystemer og føre til ringvirkninger vi ikke vet omfanget av. Naturen slik vi kjenner den i dag er ingen selvfølge, i tillegg gir den oss mange verdifulle goder slik som mat, medisiner, vann, klær og mye mer. Det er derfor viktig å ha et bevist forhold til hvordan vi kan ivareta naturen på best mulig måte. Jeg ønsker, gjennom den platformen jeg nå har fått, å dele mer informasjon om hvorfor dette er viktig og hvordan vi får det til.


Foto: Freydis 


Foto: Freydis 

Siden oppstart har jeg også hatt flere presseoppslag, her er noen dersom du ønsker å ta en titt. Det er en utrolig mulighet for meg å få dele mine tanker med dere gjennom presseoppslag. 

NRK p1 Troms: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troms/sesong/202103/DKTR01006321

iHarstad: https://www.iharstad.no/guro-videre-i-miss-norway-jeg-har-ikke-turt-a-tenke-hvor-stort-det-kan-bli/f/5-126-58559?&session=fdf54218-9a82-4407-8663-70ae27699eb2

iHarstad: https://www.iharstad.no/guro-er-n-av-de-utvalgte-i-miss-norway-hadde-nesten-glemt-at-jeg-sokte/f/5-126-3633?&session=8090a621-bbcf-4def-b450-9f56dd610318 

Fremover: https://www.fremover.no/guro-er-n-av-de-utvalgte-i-miss-norway-hadde-nesten-glemt-at-jeg-sokte/f/5-17-812480?&session=b6fe3a57-371a-42da-a3ae-4a3f81902979

Romerikes blad:  https://www.mittlillestrom.no/guro-21-dette-er-en-mulighet-til-a-ta-et-langt-skritt-ut-av-komfortsonen/s/5-110-37331?&session=34ab3ca7-a039-4b57-9c31-ed5e63a3d8ba

 

                     .  

Siden vi startet opp i Januar har jeg vokst og lært utrolig mye. Jeg har fått mulighet og kunnskap om hvordan jeg på best mulig måte kan formidle et budskap. Jeg har blitt mange erfaringer rikere, og jeg er takknemlig for alt jeg kan ta med videre fra denne konkurransen.


Foto: Freydis 

Nå håper jeg du har blitt litt bedre kjent med meg, og at du har en fin kveld videre!

    

 

Vi gikk ikke av med seier
Min hjertesak!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på