fbpx

Min presentasjonsblogg

Hei dere! I dette innlegget ønsker jeg at dere skal få en oppsummering av meg, mine verdier og hva jeg har gjort så lang i konkurransen❤️

 

FOTO:Pineapple Papi (Kash Chohan)

Mitt navn er Amine Storrød, jeg er 21 år og kommer fra vakre Hvaler. Til daglig jobber jeg som butikkmedarbeider i klesbutikk. Jeg er også bartender og servitør, men på grunn av corona så er jeg dessverre permitert.

Det ene bildet er tatt i CC-Amfi, når jeg bodde i Hamar☺️

Jeg har drevet med kunstløp i 14 år, og det har vært en stor del av livet mitt. Når jeg var 16 så flyttet jeg hjemmefra til Hamar for å gå på toppidrett skole der jeg kunne utvikle meg som kunstløper. Jeg elsker utfordringer og å utvikle meg som et menneske! Jeg synes det er utrolig viktig å være et godt og sundt forbilde som har beina på jorda og har omsorg og medfølelse for andre mennesker! Jeg har troa på at vi som mennesker lærer av hverandre, og det er det som former den vi er! Derfor meldte jeg meg på missNorway 2021! Jeg vil være et forbilde man blir positivt påvirket av, og vise at vi kan klare hva vi vil.

 

Foto: Inge Strømseng

På fritiden så trener jeg utrolig mye! Jeg har alltid vært glad i å trene, og 2 treningsøkter om dagen er en helt normal hverdag for meg. Det får meg til å føle meg sterk og rolig. Etter jeg meldte meg på MissNorway, føler jeg at jeg har utviklet meg på så mange områder! Jeg har fått flere oppslag i avisen, vært på radio, møtt flere utrolig sterke personer innenfor forskjellige veldedighetsorganisasjoner. Jeg har vært med på missekurs, og snakket og blitt bedre kjent med konkurransen, deltagerne, organisasjonen og tidligere vinnere! Jeg har deltatt på catwalk-kurs, fått sponsorer, samarbeidspartnere og hatt flere fotoshoots med forskjellige fotografer! I tillegg har jeg snakket høyt om hjertesaken min! Altså wow!

 

FOTO: Inge Strømseng

Grunnen til at min hjertesak har gått til overgrep, og at jeg vil jobbe for at Norge får innført en samtykkelov er at det er mange som blir utsatt for forskjellig typer overgrep i alle aldre! Vi bor i ett av verdens rikeste og tryggeste land, men likevel så er vi ikke trygge fra våre egne.  Det er en situasjon som mange synes er vanskelig å snakke om. Jeg vil snakke høyt, og fortelle at det er ikke noe å skamme seg over, alle skal bli hørt. Nei er NEI og det er viktig at vi kan snakke åpent og høyt om det, slik at alle er klar over hva som er greit og ikke.

 

Foto: Tommy Ødegaard

Fra januar så har jeg vært i pressen flere ganger. Her kan du se noen av de:

* Jeg tenker det er like viktig å være vakker på innsiden: https://www.f-b.no/amine-20-fra-hvaler-er-miss-norway-deltaker-jeg-tenker-det-er-like-viktig-a-vare-vakker-pa-innsiden/s/5-59-2136979?access=granted 


* Jeg er oppvokst på gård og er ikke opptatt av å dolle meg opp: https://www.f-b.no/semifinalist-amine-20-i-miss-norway-jeg-er-oppvokst-pa-gard-og-ikke-opptatt-av-a-dolle-meg-opp/s/5-59-2200493 

*vil at unge skal unngå rus og narkotika:  https://www.extraavisen.no/hun-vil-at-unge-skal-unnga-rus-og-narkotika/ 

*Vi trenger en samtykkelov:  https://www.extraavisen.no/vi-trenger-en-samtykkelov-som-kan-verne-voldsutsatte/ 

 

Foto: Johannes Philip Skalle

Mine Sponsorer «Apotekdirekte.no» og «Fredrikstad hud og fotterapi» har gjort det mulig for meg å komme hit jeg er idag! Jeg har fått nødvendige produkter og behandlinger til min hverdag for at jeg har følt meg fresh og klar til alt som kunne komme. Jeg er så takknemlig for all den støtte de har gitt og at de har troa på meg.

 

Om jeg går videre i Miss Norway så gleder jeg meg til alt mer jeg skal lære og oppleve. Jeg vil fortsette samarbeidet med de ulike veldedighetsorganisasjonene og ta opp trådene der de slapp når vi stengte ned i april måned. Nå begynner vi sakte men sikkert å åpne opp samfunnet og jeg er klar til å lære mer og gi av min tid og engasjement.

 

Foto: Tommy Ødegaard

 

Om jeg ikke går videre, så takker jeg for alt MissNorway har tilført livet mitt og for alle erfaringer det har gitt meg. Dette tar jeg uansett med meg videre.
Til slutt vil jeg sende en spesiell hilsen til alle mine flotte missevenninner, og ønske dere masse lykke til! Jeg er så takknemlig og heldig som har blitt kjent med alle dere fine, vakre jenter!

Her kan dere se min Presentasjonsvideo:

 

 

Foto: Inge Strømseng

Ønsker dere en nydelig kveld videre☺️ Klem

Ferdig med videointervjuet!
Vi gikk ikke av med seier
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på