fbpx

Brun og Blid for alle penga'

Brun og Blid for alle penga'

god kveld, alle sammen! 

Dagen idag har vært en fin dag! Jeg har vært en tur hos Anne Margrethes Dame- og herrefrisør i Kristiansand og fått lyse striper.. Også har jeg tatt en ørliten runde i solariumet med mine søte kollegaer og venninner Mia og Mia :) hah.. 

Jeg føler meg så mye mer komfortabel i denne typen konkurranse når jeg ikke er likblek, og nå er det jo ikke så lenge til lørdag og casting i Oslo, så da er det greit å være litt tan! 
Det kan være skummelt å få det som vane å sole mye. Og jeg burde helt ærlig vært flinkere med både faktor, og lengde i sola.. Men når man soler seg for å nå et mål raskt, blir det til at man slurver unna, fordi man tror at det funker fortere uten noe som helst beskyttelse.. Men visste dere, at hvis man bruker faktor når man soler seg (både i solarium og ute) så tar det pittelitt lengre til før man får synlig farge... Det positive er at fargen sitter mye lengre! OG man reduserer risikoen litt for føflekk-kreft osv. Men faren for kreft ved overdreven soling er jo der uansett! 

Jeg bruker Brun og Blid's studioer når jeg soler meg! De har alltid rene og ryddige lokaler, og jeg liker solsengene der veldig godt! I 2012 kom jeg på 2. plass i Brun og Blid modell-konkurransen. Jeg er påmeldt igjen i år, og går for gull!! I brun og blid-konkurransen avgjøres semifinalistene med nett-stemmer! -selv om det er en annen konkurranse, setter jeg veldig stor pris på at alle dere som støtter meg i Miss Universe Norway, også gir meg en liten stemme i Brun og Blid modell 2013! :)Jeg legger ved en link nederst på innlegget. Tusen takk! :) 
b2ap3_thumbnail_341569-5-1234710542242.jpg

-Jeg bruker også betakaroten for å få en mer gylden brunfarge. Jeg føler min naturlige brunfarge ser så gråaktig ut, og føler det blir mye bedre om jeg tar en kapsel med betakaroten hver dag :) 

Nå som jeg har blitt en god del lysere i håret, ser jeg mye brunere ut i ansiktet med en gang! Kontrasten blir mye større.. og sånn jeg ser ut nå, tror jeg at jeg skal ta et par dager pause fra sola.. Begynner å bli passe brun :) 


I tillegg til brunings- og hårforberedelser har jeg skrevet en del e-mails idag.. Jeg allerede fått et par tilbakemeldinger, men vil ikke si noe som helst før alt er sikkert :) 


Nå skal jeg og kjæresten titten en liten time på TV, før det er kvelden :) Imorgen er det fult program! 

God natt

-Anette <3

http://brunogblidmodell.no/anette-hunstad-froland/

Samarbeidspartner - Marius Pettersen
Gratulerer med dagen Beste Marie!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på