fbpx

Tommel opp for Corner ungdomsklubb

Tommel opp for Corner ungdomsklubb

Hei alle sammen!

I går kveld fikk jeg lov til å være med en flott ungdomsgjeng på Corner ungdomsklubb. Etter åtte timers jobb dro jeg rett videre og var så heldig å kunne være del i aktivitetene ungdommene gjør på kveldstid. 
Jeg ble godt tatt i mot, presenterte meg selv og hvorfor jeg var der, og gledet meg til at de kunne vise meg rundt og hva slags aktiviteter de gjør. 

Corner har mange gode tilbud og forskjellige aktiviteter de gjør. I går var tv-spill, litt data, air hockey og maling på vegg det store. Vi satt opp en overhead og tegnet Mariofigurer med sprittusj, deretter malte vi de i fine farger. Figurene ble veldig morsomme og fine. 

 

Slike tilbud for ungdommer er gull verdt, og jeg kan ønske det var mer av slikt da jeg var på deres alder. Det er et veldig godt miljø, ingen mobbing og alle er venner med hverandre på tvers av alderstrinn. Det satt jeg stor pris på å se. Dette var virkelig en flott gjeng med glade og livlige jenter og gutter. Dette skal jeg jobbe mer med, for dette ga meg så utrolig mye. Og all ære til de frivillige som gjør et så godt arbeid for og få ungdommer til å trives. 

 

Jeg må takke denne gjengen som stilte så fint opp på bilder, og tusen takk til Corner ungdomsklubb som for jeg fikk være del i deres aktivitetskveld. Jeg kommer tilbake!

                     - Bettina Hofsødegård

Første artikkel ute!
Balkan-misser
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på