fbpx

Tøffe forberedelser til Miss World

Miss World nærmer seg nærme seg og det er snart en uke igjen før avreise forteller Norges representant Celine Herregården. Hun forteller om meget krevende og tøffe forberedelser for å konkurrere med 130 finalister fra hele verden.

Det er mange del-konkurranser i Miss World. Mye mer enn paradere i hovedgaten eller gå på scenen for hundrevis av millioner TV-seere med over 100.000 publikummere i salen.

Finalistene må delta i friidrett med kulestøt, lengdehopp, løping og stafett. Celine stiller med egen dans komponert i Norge for å få fram norsk kultur. Hun deltar i talentkonkurranse. Dette passer meg god da jeg liker å holde på med flere ting sier Celine og ser fram til et fantastisk eventyr som blir både gøy og tøft.

I Miss World er det flere del-konkurranser og rangeringer enn før i konkurransens fire uker. Dette er litt vanskelig å forklare. Men hele 60 utøvere av 130 rykker fram i flere puljer ut fra ferdigheter og aktiviteter de deltar og konkurrerer med i løpet av de fire ukene konkurransen pågår. Det er program hele tiden. Tiden er definitivt over hvor det holdt med å gå på scenen på TV og parade i hovedgaten. Dette er nå bare en liten del av konkurransen.

Vi spør Celine om hun har noen tanker før konkurransen. Forberedelsene gjør meg mer selvstendig og jeg tåler mye mer, svarer hun. Her gjelder det å være  best mulig forberedt til den tøffe konkurransen i Miss World som går av stabelen 19. oktober 20. november i Kina. 

Høyt på HotPicks

Flere mye leste nettsteder om skjønnhetskonkurranser og sosiale medier lager stadig uhøytidelige rangeringer av hvem de tror vil gjøre det bare i ledende internasjonale skjønnhetskonkurranser. Miss World er intet unntak. Flere har gjettet Celine Herregården fra Norge vil gjøre det godt, som bildet viser.

Tips til å komme i form, uten å tenke over det!
Kom i avisen! Men ble det her riktig skrevet?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på