fbpx

Slik får du fine vipper og negler

IMG_4765

:Sponset innlegg:

Denne uken har vært en av de mest spennende ukene for meg, det har nemlig vært semifinale uttak. Som alle andre ønsker man å prestere bra og se representabel ut og det føler jeg absolutt jeg har fått til med hjelp fra WellMed. 

På torsdag var jeg inne hos WellMed for å legge vipper til konkurransen. Jeg er så glad i å gå til WellMed fordi jeg føler virkelig de gir den beste servicen av alle, og alle som jobber der er så utrolig hyggelig. Jeg fikk en varm velkomst som vanlig, før jeg gikk inn for å få vipper. Jeg valgte å ta 13-14 mm extra volume, etter god rådføring fra skjønneste Rasa. Det var så deilig å få påført vipper fordi det føltes ut som en avkobling i hele kroppen når jeg kunne legge meg ned å lukke øynene i 2 timer i så avslappende omgivelser. Vippeteknikkeren deres er så utrolig dyktig, og da jeg åpnet øynene ble jeg alvorlig talt tatt med storm. Ikke bare har jeg de fineste vippene, men jeg personlig kan ikke føle at jeg har vipper på selvom det var så mye og lange vipper, de var så lett på øyet og så pent påført. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. 

Etter torsdagens time var det ingen tvil om hvor jeg ønsket å gå for skjønnhetsbehandlinger så jeg satt like godt opp en time på fredag også for negler. Da jeg kom til timen sa jeg hvordan negler jeg ville ha, og at jeg ønsket runde litt mellomlange negler, så tilpasset negledesigneren seg det. Jeg fikk også velge fritt blant mange farger, og ubesluttsom som jeg er satt jeg veldig pris på tips om hva som ble fint sammen. Neglene ble bygget på en skånsom måte, og det var absolutt INGEN ubehag da jeg la på neglene, noe som er veldig viktig for meg når jeg velger hvor jeg skal ta negler. Negledesigneren tok også å pleiet neglebåndene mine, slik at de så sunn og frisk ut når neglene var ferdig. Resultatet er uten tvil noe av det fineste jeg har sett, og jeg får så masse skryt for neglene uansett hvor jeg går. Det er både fine og solide negler, noe som er viktig så de ikke knekker så lett når man gjør hverdagslige aktiviteter. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. 


Tusen hjertelig takk til WellMed sitt team som gjorde det mulig for meg å føle meg vakker som aldri før! 

Min første sponsor
Helgen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på