Min første sponsor

Det er veldig spennende å endelig få dele dere nyheten om min første sponsor, Abanti. Den samiske klesdesigneren Anne Berit Anti, som står bak merket Abanti. Hun er virkelig en dame jeg elsker å jobbe med, og det at hun vil sponse meg er jeg veldig glad for! 

 

                                            Foto: Torgrim Halvari

Abantis Risku-luhkkagenser som jeg har på i bildet er i 100 % merinoull og har ermer. Den passer til alt du har av Abanti og du kan også style den med sølje, smykker eller Abantis skjerf. Du kan bruke den til både casual eller hvis du skal pynte deg litt ekstra. Risku-luhkkagenser kan brukes på begge sider. Sort på den ene siden og hvit på den andre. 

 

                                               Foto: Torgrim Halvari

Abanti skaper samisk mote som passer alle. Abanti lar seg inspirere av samiske klær, bruksting, duodji og levevei. Vår samiske kultur er fantastisk og hun lar seg inspirere og skaper samisk design for alle og enhver.

                                           Foto: Torgrim Halvari

Kimbantis Elsa Laula genser har flaggermusemer og er i 100 % merinoull. Den er unisex, så den kan brukes av både ham og henne. 

Jeg setter virkelig stor pris på at hun er sponsoren min, og en viktig støttespiller for meg i denne fantastiske reisen!

For mer informasjon finner du Abanti på:

Hjemmeside: https://www.abanti.no/

Facebook: https://www.facebook.com/abantidesign/

Instagram: https://www.instagram.com/abantidesign/

 

Hvor kommer du i fra?
Slik får du fine vipper og negler
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på