fbpx

Det værste skjedde

Hei dere!

Regner med alle har fått med seg at det er blitt lockdown. Det synes jeg er skikkelig kjedelig. Idag skulle jeg møte Madeleine Denice som også er deltaker her i Miss Norway! Jeg har kommet kjempe godt overens med denne vakre jenta, og hadde gledet meg skikkelig til å se henne igjen. Men det måtte vi dessverre utsette nå som de strenge tiltakene kom.

Jeg er blitt permittert, og ikke nok med det så hadde jeg litt tett nese så jeg måtte ta en corona test. Det skyldes nok mest sannsynlig pollen, siden jeg reagerer litt på det, men det er bedre å være på den sikre siden, da jeg verken vil risikere å smitte mine kollegaer eller familie. Jeg hadde time klokka 17:00, men det gikk så tregt i køen der at jeg fikk ikke den pinnen ned i nesa før nesten 45 min senere. Det var ikke så ille som folk skulle ha det til, men behagelig var det ikke. 

Men uansett så er jeg som sikkert alle andre UENDELIG lei corona og alt det ødelegger. Jeg har vært i kontakt med forskjellige frivillige organisasjoner, og det er vanskelig å kunne bidra når alt er stengt. Og det får meg til å tenke på hvor mange det faktisk rammer dette her. De som besøker varmestua, alle aktivitetene rundt om i de forskjellige organisasjonene som er en sosial glede i hverdagen til mange blir avlyst og utsatt og ikke minst idretten! Kunstløp... Ahh som jeg savner å stå på skøyter! Det har nå gått over 3 måneder uten at jeg har fått trent, og sist jeg var lengre ute var når jeg faktisk brakk beinet... Corona er en skikkelig pest og plage, og det værste er at vi ikke får gjort noe som helst med det, så det beste vi får gjøre er å ha blikket fremover og sette pris på det vi har <3 

I det siste så har treningssentret vært mitt andre hjem. Der får jeg ut frustrasjonen min og lettet tankene. Trening er noe som får meg til å ha beina på jorda og ikke miste vettet i denne tiden. Trening gjør meg så glad, og det at treningsentrene nå har stengt synes jeg er skikkelig leit... Og jeg som ikke har bundet meg opp til noe abonnement... penger rett i do. Hehe, det er vel ikke det værste, men det stopper fremdeles ikke meg da! Nå er det bare å kle på seg stilongsen og trene ute <3

Hold avstand og hold dere friske<3 

Klem

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 (Prøver å vlogge litt i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Shoot i Tønsberg
"Cooler than the red dress" .. Kunne ikke blitt me...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på