fbpx

Shoot i Tønsberg

Hei, i dag har jeg vært i Tønsberg og tatt bilder til semifinaleuttaket sammen med flinkeste Kristian. Det er første gang vi fotograferer sammen og det gikk utrolig bra! Vi var i skogen på Nøtterøy med et fint vann. Jeg liker best å ha bilder ute i naturen fordi det blir så åpent og unikt. Har fått sett noen av bildene han har tatt nå, og de var nydelige! Man ser at bildene han tar er profesjonelle og jeg gleder meg til å få dem klare! Han er så snill å ta treningsbilder til semifinaleuttaket til meg. Han tok seg god tid og ikke minst hadde vi det skikkelig moro sammen! Gleder meg til vi skal ha shoot igjen! Hva skulle jeg gjort uten han.

Dagene går så fort nå frem mot semifinalen og den siste uken har vært intens, men gøy. Jeg har vært litt overalt, tatt fotoshoot, intervjuer, snakket med journalister, pressemeldinger, veldedige organisasjoner pluss skole. Nå gleder jeg meg bare masse til å få bildene fra shooten idag og fra shooten igår! Legger ut bildene så snart jeg har tid!

Her kan du kontakte meg:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: turidstromfors

Facebookside: Turid Strømfors for Miss Norway 2021

 

 

 

Media mode
Det værste skjedde
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på