fbpx

Dream high, fly even higher - Eirin Tunheim

     Hva avgjør om man lykkes? Hva er definisjonen på suksess? Henger suksess sammen med hvor fattig eller rik man ble født? Svaret er definitivt nei. Uansett hvor, hvordan og hva du ble født som, vil dette aldri stoppe deg fra å kunne fly skyhøyt. 

(Photo by: Rotsawatt Phokmaneesap)

     Hei mitt navn er Eirin Tunheim. Jeg er en kandidat for Miss Norway 2019. Disiplin og lidenskap er nøkkelen til dette. Jeg ble ikke født perfekt og mener fortsatt at jeg har flere områder jeg kan jobbe med. Å identifisere, godta og forbedre sine svakheter og samtidig trene opp de sterke sidene vil man kunne sørge for kontinuerlig og variert utvikling. Man skal ikke bare se på hva man ikke har, men også hva man allerede har. You already have what you need inside you, everything outside is a gift. Se på alt som skjer i livet som en mulighet til å vokse, til å bli en sterkere og bedre person til i morgen. Du er god nok. Alltid jobb målrettet og strukturert. 

 

      Utfordringene oppstår hele veien. Ingen kriger lever sitt liv uten utfordringer, men spørsmålet er bare hvordan du skal takle disse hindringene til toppen. Jeg tror på dere og jeg tror på meg selv. Selv om ingen hadde tro på meg, hadde jeg meg selv som et forbilde. En dag vil folk se opp til deg! Ha tro på deg selv. Ikke vær bekymret over hvilket nivå du startet på, du blir god en dag hvis du ikke gir opp før du ser lyset. Have passion, have a dream, and you will get what you want. Go for what you really want. 

 

 

Kind regards

Eirin Tunheim

JUL
Hvor høyt kan en ballong fly?-Eirin Tunheim
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på