fbpx

Finn dine drømmesko!

Hei❤️

//Sponset//

I samarbeid med Neon Fashion Accessories så har jeg fått testet ut alle joggesko som er i butikken. Wow! Vi har noe som passer alle og en hver! Om du har smal eller tykk fot, høy-ristet eller ikke. Kuler på føttene? Vi har sko og sandaler som passer alle. 

Vi har flere forskjellige merker og prisklasser. 

Foto: Inge Strømseng

Disse skoene falt jeg skikkelig for! Nå som min daglige look går i høye hæler, så er det utrolig deilig å ha noen ordentlige joggesko å putte beina i. De tykke sålene og stivheten gjør skoen utrolig komfortabel og gode å gå i. Det er ekte skinn, og til og med sålen er lagd av skinn, så foten min bare sklir ned i skoen. Trenger verken skojern eller å bøye meg ned☺️ Skikkelig praktisk. 

Som sagt så har Neon Fashion et enormt utvalg av sko, og nå strømmer høst-kolleksjonen inn! Støvletter og sneakers med tykk såle! Det er på moten, og er her for å bli🤩 

Ta gjerne turen innom! Butikken ligger midt i Fredrikstad sentrum, men bor du langt unna så sender vi gjerne sko eller vesker i posten hjem til deg. Klikk deg inn på linkene under for å få flere update når nyheter strømmer inn!

Gjerne gå inn å lik facebook siden deres her ->NeonFashionAccessories

Og deres instagram her ->neonfashionaccessories

Klem❤️

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Kun 2% av befolkningen gjør dette
Det skal ikke være vanskelig å hjelpe
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på