fbpx

Det var en katastrofe!

Skjermbilde-2021-08-06-kl.-02.43.25

God kveld mine kjære lesere!

De siste dagene har jeg stresset rundt antrekkene til finalen da det antrekket jeg har planlagt ikke har blitt slik som det skulle. Det har gjort at jeg har blitt litt frustrert fordi ikke alt har gått slik som jeg forventet. Senest i dag fikk jeg melding av bikini designeren min om at hun ikke fikk til å sy bikinien i det stoffet jeg ville ha den i for stoffet sprakk opp. Det var dumt at det ikke gikk som planlagt for da hadde jeg allerede bestilt matchende sjal til, spesielt da det i tillegg har gått så dårlig med de andre antrekkene også. Men heldigvis har jeg en plan B med de andre antrekkene. Følger man plan B går det som regel ganske fint. Jeg skal prøve å ikke tenke på at jeg ikke får ha mitt originale antrekk på scenen, men heller tenke at jeg skal naile finalen med min plan B.

MISSU 12 til 2401!

Heisann! Nå har det endelig åpnet for å stemme på din favoritt av finalistene. Super takknemlig om du velger å stemme på meg. En stemme til meg er også en stemme til arbeidet mitt for utdanning til kvinner, likestilling, bevissthet rundt kroppspress og ikke minst arbeidet mitt mot barneekteskap!

Tusen takk<3

Kontakt:

Hei! Jeg har erfaring som modell men også markedsføring og content creator, om du skulle ønske hjelp fra meg så gjerne ta kontakt

Telefon: 97435364

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Det skal ikke være vanskelig å hjelpe
Det varte i 2 timer!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på