fbpx

En annerledes familie

redigert-right-size-2

Hei igjen 

Idag tenkte jeg og skrive litt om min familie og hvordan det er og ikke ha så stor (menneske) familie.

Min familie består vell sånn ca 90% av dyr. Min familie har aldri vært særlig stor å spesielt ikke etter bestemor, bestefar og min tante gikk bort ifjor jul. Familien min består igjen av mamma, en søster som bor i Usa og "onkel" med 2 fettere og deres nye familie. 

Jeg og mamma har alltid vært glad i dyr å har for tiden 12 dyr som bor med oss. Dyrene våre er vår familie! Det er utrolig mye selskap i vår familie selv om vi ikke alltid har så mye konstruktive samtaler, haha... Det finnes like mye glede, sorg, latter og konflikter i vår familie som i alle andre sin familie bare i vår familie er det viktig og tilgi fort da dette er noe dyrene har som sine evner! Et sekund er dyrene uenige men de har en så god evne til å glemme små konflikter så det er også viktig som dyreeier og ikke ulme og huske på en liten uenighet eller konflikt vi hadde tidligere.

Tilgivelse står sterkt i vår familie og vårt samhold er viktig! 

Jeg tror vi mennesker har mye å lære av dyr! Deres evne til åpenhet og ærlighet står sentralt. Ingen dyr er utspekulerte og de ønsker ikke gjøre livet sur for andre. De kan likevel bli sjalu men de har ikke samme språk som oss så de viser sine følelser åpent og ærlig. 

Å ikke ha stor familie er ingen hinder for meg og jeg ser på det som en evne til å forme min helt egne familie. Vi har kanskje enda mindre konflikter i vår familie enn de som har storfamilie?! Det er uansett viktig og verdsette det man har og ikke alltid streve etter mer da det handler om å gjøre det beste utav de menneskene, dyrene og familien man har. Familie betyr ikke nødvendigvis dele gener det kan også være en god venninne, kjæreste, katten din eller en god nabo som du kan se på som din familie. For i bunn og grunn lever vi alle på den samme jord og familie kan være så mangt. 

 

Takk for at dere leser 

Om du eller noen du kjenner ønsker samarbeide med meg så ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker alle en strålende helg 

Semifinale bilder
Home away from home
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på