fbpx

Home away from home

God kveld alle sammen :)

Selvom jeg bor på Nesodden er det andre steder i landet jeg også føler en store tilhørighet til, et av de stedene er Kongsvinger. Store deler av slekten på mamma sin side kommer derfra, og det har gjort at jeg har vært der en del oppgjennom årene. Jeg trives veldig godt der og feirer blant annet jul på Roverud hvert år, som jeg er veldig glad for, familien samles og det er alltid så utrolig hyggelig! Jeg anser virkelig plassen som hjemmet borte fra hjemmet. 

For et par dager siden hadde jeg et intervju med en journalist fra Glåmdalen, lokalavisen i området, som ville lage en sak om meg. Det syntes jeg er veldig morsomt og familien min som bor der syntes også det var utrolig gøy å se meg i lokalavisen! 
Hele intervjuet i Glåmdalen kan dere lese her! 


Håper dere alle har en kjempekoselig fredag og at helgen blir enda bedre! 

___________________________
Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interesting in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En annerledes familie
Kvinne og nerd. Hæ?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på