fbpx

En fin dag!

Heia! <3

 

I dag har det vært en nydelig dag her i Trondheim! For første gang på lang tid, har himmelen vært helt blå, og solen har skint masse. Det er deilig det! Slike dager er det herlig å samle en liten gjeng og møtes. Vi var en liten gjeng som i dag satte oss sammen og spiste og koste oss sammen. Slike dager gir så mye energi, og man lever lenge på en slik dag! Alltid like koselig i godt selskap!

 

 

Håper dere får en fin kveld videre så kommer det flere oppdateringer i løpet av uken! Også får vi bare håpe været holder seg!

 

 

 

Og om du eller dere ønsker å jobbe med meg, må dere gjerne sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til @noraemilien på Instagram!

 

 

Vi snakkes <3

 

Forberedelser til catwalk kurs
Chipandsnip
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på