fbpx

En pause fra hverdagen

IMG_4198-2

Å ta seg en pause fra hverdagen er noe alle trenger å gjøre iblant. Jeg har nå vinterferie fra skolen, og bestemte meg for å ta en liten ferie på familiehytten. Den ligger ikke mer enn en liten time unna hjemstedet mitt, så det er relativ kort vei. Hytten ligger øverst på Kvamskogen, så man parkerer nede ved felles parkeringsplass, og tar på seg skiene for å gå i 20 minutter. På vestlandet er det stort sett mange bakker, smale og bratte, så her blir du fort god på ski!

Hyttelivet for meg er å gå på lange skiturer og kjenne den friske luften i ansiktet, og ta meg en varm kopp med kakao og krem når jeg kommer inn i hytten. Jeg elsker snø - jeg synes det er ekstra koselig å se snøen dale ned, når jeg bader i jacuzzien i deilige 40°. Om kvelden sitter vi gjerne ute og fyrer vi i bålpannen. Da griller vi litt marshmallows og koser oss. Å dempe belysningen om kvelden, tenne noen stearinlys, få enda mer koselig hyttestemning og spise deilig mat topper det hele.

 

 

Foto: Iselin Jamne

Jeg tror alle har godt av å gjøre noe der man føler seg avslappet, ta seg en pause. Lade opp batteriene på denne lille ferien, slik at du er klar for å gjøre en enda bedre jobb når du kommer tilbake til hverdagen. Jeg liker ordtaket "Borte bra, men hjemme best!". For lang pause kan fort bli kjedelig, så det skal bli godt å gå tilbake til skole/jobb, og komme inn igjen i gode rutiner.

 

Foto: Raymond Michelsen
Hvem er Eirin Grinde Tunheim og hvorfor Miss Norwa...
Thank you for never giving up on me !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Administrasjonen på onsdag 27. februar 2019 12:42

Så deilig med litt ferie! Det trengs noen ganger altså

1
Så deilig med litt ferie! Det trengs noen ganger altså :D
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på