fbpx

En reise som en anstig blogger.

Heisann!

I dag vil jeg fortelle hvordan det er å være en blogger når man er angstig person.

Jeg hadde egentlig vært alltid en åpen person siden jeg var barn, men i 12-13 alder så ble jeg mobbet sterkt på skolen spesielt under presentasjonen foran klassen. Det gjorde til at til slutt så turte jeg aldri å presentere foran klassen igjen og ba alltid lærerne om å presentere det foran dem bare og kanskje  et par klassekamerater.

 

Når jeg ble 17-18 prøvde jeg å bli en åpen person igjen, men det endte opp med at jeg havnet i et veldig dårlig arbeidsmiljø under lærlingtiden. Selv om kollegaer smilte til meg og vi hadde det gøy, så hadde de sagt masse stygt om meg bak ryggen min og klaget til sjefen på meg. Det endte med at jeg fikk masse kjeft og kritikk og jeg fikk masse angst. Til slutt så kunne jeg nesten ikke spørre det jeg lurer på engang, i tillegg begynte jeg å bli forkjølet hver måned. Det er fordi psyken min ga opp og det gikk ut over helsa, etter det sluttet jeg å jobbe der.

 I perioden 19-21 år så hadde jeg mistet troen i meg selv helt og lukket meg selv fullstendig. Jeg hadde et langt arbeid med psykolog for å åpne opp igjen, men fortsatt så var det vanskelig fordi da hadde jeg jobbet i restaurant bransjen hvor det var et usunt arbeidsmiljø. Etter hvert begynte jeg å tenke på å finne meg en annen jobb hvor jeg kommer til å bli respektert og behandlet bra.

 

I 2022 så begynte jeg å jobbe i barnehage og det er først da jeg skjønte hvor utrygg hadde mine arbeidsplasser vært. Jeg ble behandlet på en veldig bra måte, og da begynte jeg å forandre meg også. Så fikk jeg jobben som Cabin Crew i Flyr og det er da jeg hadde begynt å tørre mer. Det hadde vært veldig skummelt for meg å stå og demonstrere sikkerhetsutstyr når alle ser på deg. Det er først da jeg følte at jeg hadde gjort et veldig stort arbeid med meg selv.

Nå hadde jeg kommet hit i Miss Norway akkurat fordi jeg visste at jeg kommer til å trenge å bli en blogger og være i media og til og med nå så synes jeg fortsatt at det er litt skummelt. Men jeg fortsetter. Koden for å blogge selv om man er angstig person er å utfordre deg selv med små skritt hele tiden og gå inn der hvor du synes det er skummelt, det er da du begynner å vokse.

Hvis du er som meg og har en fantastisk ide om å begynne å blogge eller har et prosjekt som du vil gjennomføre, ikke vent med det. Bare gjør det du brenner for og det du har virkelig lyst til å gjøre, og ikke tenkt over at det er skummelt, fordi hjernen vår er bygd opp slik at alt som er nytt kan være skummelt. Når du var liten så var du sikkert redd til å begynne å gå, men du gjorde det allikevel selv om du kanskje falt flere ganger og selv om du var veldig usikker. Utfordr deg hele tida, og vær modig. Du kommer til å klare alt, akkurat som jeg gjorde det!

 

Instagram: kse_kho

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Norges vakre natur
Magien bak digitale minner

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på