fbpx

Hei, mitt navn er Ksenija Movsesjan, jeg er 23 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har jeg gleden av å jobbe som flyvertinne, en jobb som lar meg utforske verden, møte mennesker fra forskjellige kulturer, og kontinuerlig sette mine sosiale og profesjonelle ferdigheter på prøve. Denne erfaringen har gitt meg en dyp forståelse for viktigheten av kommunikasjon, tålmodighet, og evnen til å holde roen i utfordrende situasjoner. Disse ferdighetene tror jeg vil komme godt med i Miss Norway konkurransen.

 Gjennom min karriere som flyvertinne har jeg lært verdien av hardt arbeid, dedikasjon, og ikke minst, tjenesten til andre. Jeg tror sterkt på at skjønnhet kommer i mange former og at den sanne essensen av skjønnhet ligger i hvordan vi behandler menneskene rundt oss og vår planet. Det er denne overbevisningen som motiverte meg til å delta i Miss Norway.

 For meg er Miss Norway mer enn en skjønnhetskonkurranse; det er en plattform hvor jeg kan bruke min stemme for å gjøre en forskjell. Jeg er veldig opptatt av mental helse, spesielt blant ungdom, og jeg håper å inspirere andre til å søke hjelp og støtte når de trenger det.

Jeg tror på at hver enkelt av oss har styrken til å skape positive forandringer i verden. Som Miss Norway, vil jeg være en ambassadør for vårt vakre land, representere de verdier som står oss nær, og jobbe utrettelig for å gjøre en forskjell i samfunnet og utover.

 

Min instagram: kse_kho

 

Gratulerer med dagen!

Kjære dere alle i dag er det en spesiell dag for i dag er det nasjonaldagen! Jeg ønsker alle sammen en veldig fin dag både de som jobber og de som har fri. Kos dere masse for alle fortjener en fantastisk dag. 

Jeg jobber i år og har ganske lang dag har flydd Milano tur retur allerede og skal avslutte dagen min med Tromsø.  

Men vi fikk fortsatt kose oss på jobb vi har spist litt kaker så det en liten feiring på oss allikevel. 

 

 

Emneord:
249 Hits

Jeg er med i finalen!

Heisann!
Jeg ville annonsere med gleden at jeg er med videre til finalen!

Så langt så hadde det vært en veldig fint opplevelse av å være med i konkurransen. Jeg føler at allerede i de få månedene så hadde jeg klart å bli mer selvsikker, fikk muligheten til å åpne megselv på en ny måte.

Nå er det på tide å bli enda mer modig og skaffe seg sponsorer men ikke minst være mer aktiv i sosiale medier og fortsette jobben med hjertesakene  mine.

Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å bli kjent med de fine jentene og jeg gleder meg veldig til neste møte på beauty kampen som er den 8 juni.

Jeg vil takke til alle som hadde følgt med på min blogg, ikke minst all den støtten av venner og familie jeg får. Takk til alle dere som faktisk tar dere tid å lese gjennom bloggen min.

 

 

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

 

 

Emneord:
475 Hits

Finaleuttaket!

4U9A3339

Heisann!

Idag har det kommet det store dagen for oss semifinalister. I dag er det sjansen til å gå videre i konkurransen og det er veldig spennende å se andre sine videoer.

 

Om meg

Jeg heter Ksenija, er 23 år og bor i Oslo. Jeg jobber som en frilanser og flyvertinne. Nå har jeg startet 2 prosjekter som handler om min hjertesaker som er om det mentale helsa og endemetriose og MS. I nærmeste fremtid kommer jeg til å snakke mer om det i blogg.

På fritiden min så elsker jeg å danse og synge, men ikke minste være litt handy og kreativ. Jeg er veldig aktiv i livet elsker å utforske nye steder og ha minnerike kvelder med venner og familie.

Som person er jeg veldig energisk, positiv og en motivator. Jeg er veldig positiv innstilt angående min suksess i Miss Norway og allerede i dag så har jeg gjort en veldig stor fremgang i personligheten min. Nå jeg ble med i konkurransen var jeg veldig angstlig person når det kommer til å være på sosiale medier men per i dag så har jeg åpnet megselv ganske mye og ble mer modig. Å være her er det beste valget jeg har gjort og er veldig takknemlig for den muligheten. Jeg ser frem til å se hva som skjer videre og hvor langt jeg kommer i konkurransen.

 

Bikini bilder

Her er de bikinibildene som jeg har gledet meg så veldig til å dere med dere:

 

 

Presentasjonsvideo

 

 

Ønsker dere alle en fin dag videre!

 

 

Emneord:
365 Hits

Siste liten før finaleuttaket!

Hei kjære dere!

I morgen er det en ganske stor dag for alle oss semifinalister. For vi skal se hvem som kommer videre til finalen!

Jeg hadde tenkt å dele med dere et par bilder før selveste semifinalen. Synes at de bildene ble nydelige. Men det var ikke lett å ta dem da det blåste ganske kraftig og var kjølig. Vi fikk tatt mange fine bilder, og jeg gleder meg virkelig til å dele disse og presentasjons videoen min med dere imorgen! Videoen min er halveis klart, så i dag blir det store fokuset på det etter jobb.

Jeg gleder meg til å se videoene til alle, det blir veldig spennende.

 

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

Emneord:
238 Hits

Photoshoot for semifinalen!

Heisann!
I dag vil jeg dele med dere at jeg hadde vært på photoshoot for semifinalen i går.

Photoshooten var ute på stranda, vi var heldige med at det var sol  og fotografen var utrolig hyggelig jente. Men det var kjempe kaldt til å være i bikini i tillegg så hadde det blåst ganske kald vind i går så det var en utfordring.

Totalt så hadde vi tatt bildet i 2 timer, og jeg holdt på å fryse helt. Men vi fikk tatt noen utrolig flotte bilder. Jeg gleder meg til å få dem snart og dele det med dere.

Semifinalen er om 5 dager og jeg er kjempe spent til å se hvem som kommer videre, i tillegg så driver jeg med å lage presentasjons videoen og gleder meg til å dele den med dere og.

 

 

 

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

Emneord:
216 Hits

Catwalk kurs! Hvordan gikk den?

Hei alle sammen!

I dag vil jeg fortelle dere om catwalk kurset som vi hadde på lørdag. Det har vært en veldig spennende dag og jeg gledet meg til den veldig mye!

Dessverre så  ble Klara, vår vanlige catwalk-coach fra Miss Norway, syk, men Miss Norway 2023, Julie Marie, tok over og ledet oss gjennom kurset på en fantastisk måte. Det var utrolig å bli kjent med Julie og høre om hennes erfaring og ikke minst lære av henne.

 

Det var også like spennende fordi for første gang alle deltakerne møttes personlig, og alle var så hyggelige og enkle å snakke med. Jeg ser virkelig frem til tiden vi skal tilbringe sammen ved senere anledning!

 

Under lunsjen ble vi introdusert for NUUG, en organisasjon som hjelper ukrainske barn med å fortsette skolegangen ved å samle inn, reparere og sende bærbare PCer til Ukraina. NUUG har samarbeidet med Miss Norway en stund, og de ga oss en flott innføring i deres arbeid. Jeg ser frem til å bidra mer med NUUG.

 

Det var utrolig flott og minnerik dag og jeg gleder meg virkelig til nest møte undr Beauty campen i juni!

 

 

 

Ønsker du  å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også finne meg her: Instagram, Tik Tok og Facebook

259 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på