fbpx

Norges vakre natur

Hei alle sammen!

Nå er påsken over, og ting går tilbake til normalen. Igår reiste jeg fra hytten på fjellet, og tilbake til hjembyen min Kristiansand. De siste dagene har jeg tilbrakt ferien på hytten med litt familie, og nytt litt av Norges natur. Hjemme i Kristiansand har vi for det meste øyer og sjøliv, så det å ta en tur opp på fjellet og se litt annen natur er alltid forfriskende! Vi har ikke hatt skikkelig snø nede i Kristiansand på flere måneder nå, så det å komme opp på fjellet med skikkelig snø åpnet mulighetene for noen siste vinter aktiviteter!

Det å stå på ski har aldri vært en av mine favoritt aktiviteter, men når været er så fint som det var denne helgen kunne jeg umulig takke nei! Se på denne skinnende solen og nydelige utsikten da!! Vi tok oss en tur på fjellet og sto på slalåm, og på en langrenn tur med en klassisk kvikk lunsj pause.

Ikke bare var naturen nydelig å se på ute på tur, men selv hytten hadde nydelig utsikt å by på. Hovden (hytte området vi besøkte) ligger ved rett ved tregrensen, så som du ser forsvinner trærne mot toppen av fjellene. 

Om sider tok turen slutt, og vi tok buss hjem igjen til Kristiansand. Vanligvis når jeg kjører den første strekningen hjem igjen er det mørkt ute og det er lite utsikt å se, men denne gangen kjørte vi mens det var lyst ute, og alt jeg kan si er FOR EN UTSIKT! Jeg knipset bilder av utsikten hele tiden, og tror jeg satt stille i hele 2 timer og kun beundret utsikten. 

Norge har så utrolig mye fin natur, og jeg elsker å reise rundt og se alt det Norges natur har å by på. Hver gang jeg tar en lang buss tur pleier jeg å stirre ut av vinduet, og bare absorbere utsikten. Turen mellom Hovden til Kristiansand er langt ifra ett unntak for dette! Gjennom denne reisen får du se alt fra høye fjell, innsjøer og flatere jord områder, før du ender opp kyst området Kristiansand.

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Å miste noen som står deg nær
En reise som en anstig blogger.

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på