fbpx

Er du inkluderende?

halloween

Halloween er noe barn og unge gleder seg til, og mange hyggelige eller skumle arrangementer blir stelt i stand. Folk samles, det henges opp skummel decòr i hus, musikk spilles og utkledningen er fult i gang. Det jeg synes er viktig er å inkludere alle. Mange unge gruer seg til denne dagen, da de er redd for å stå utenfor, og ikke bli invitert med av venner, klassevenner eller andre bekjente. Det er bedre med en invitasjon i siste liten, enn ingen! Husk å få med alle, det kan bety så mye for den enkelte.

Skeleton clown

Sminke interesserer meg mye, og Halloween er tiden av året til å eksprimentere med dette! I år valgte jeg å gå for "skeleton clown". Jeg fant et bilde på nett, studerte det for å se hvordan jeg skulle begynne, og sminket meg steg for steg. Man trenger ikke mye og avansert sminke for å klargjøre seg til Halloween, bruk det du har i skuffen!

Mine tips for enkel sminke til Halloween:

  • Start med en base, gjerne et tynt lag med fondation eller en concealer for å få litt lysere farge i ansiktet, eller området du skal fremheve i sminkelooken.
  • Har du et solpudder eller øyeskygger, kan du markere og skyggelegge der du vil ha mørkere partier.
  • Eyeliner/mascara er fint å bruke til å tegne rundt munn, øyne, øyebryn o.l. Kommer an på hva du skal sminke deg som :-)
  • Avslutt gjerne med en leppestift. Det kan og brukes på øyelokk, det er bare fantasien som setter grenser!
  • Miks og triks med farger, prøv deg frem, du kan og blande de med hverandre for å få flere farger.

Ha en skremmende aften :-)

Foto: Iselin Jamne
Siste uke i Oktober
Fra skuespiller til deltaker i miss Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på